محمدرضا شریفی مدیرکل طرح و هماهنگی تولید مرکز سیمای استان ها در حکمی اسرافیل علمداری را به سمت مدیر امور نمایشی اداره کل طرح و هماهنگی تولید مرکز سیمای استان ها منصوب کرد.

در این حکم به ارتقای کیفی فیلمنامه ها و طرح های نمایشی، طراحی فرآیند تولید ایده تا دیده، توجه به نیازهای جدید مخاطبان استانی، ملی و برون مرزی در طراحی و هدایت تولیدات، پرداختن به مسائل فرهنگی، اجتماعی و سبک زندگی اسلامی- ایرانی با تاکید بر ترویج ساده زیستی تاکید شده است.

مدیر کل طرح و هماهنگی تولید مرکز سیمای استان ها با اشاره به اهتمام بایسته در تولید آثار فاخر و جذاب در ساختار نمایشی و تقویت شورای تخصصی بررسی فیلمنامه ها از علمداری خواسته نهضت فیلمنامه نویسی، اجرای قطب بندی و تخصصی کردن مراکز استان ها در تولیدات نمایشی، گسترش تعاملات با واحد های سازمان جهت تولید و پخش آثار نمایسی با بهره گیری از مزیت های نسبی هر استان و به روز رسانی بانک اطلاعات تولیدات نمایشی را در اولویت قرار دهد.

خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 431185
  • مدرسه کپری با دو دانش آموز در لرستان / این استان ۳۰ مدرسه سنگی دارد / وعده حذف مدارس کپری و سنگی چه شد؟ + فیلم و صوت