راز پلید پلیس سر تا پا مجهز در پردیس چه بود + جزئیات

به گزارش رکنا، ناصرخاکی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس با اشاره به دستگیری شخصی به هویت حمید دهنوی به غصب عنوان مامور نیروی انتظامی ، استفاده از لباس نظامی ، نگهداری کلت کمری و تظاهر به امر وکالت گفت: متهم با جعل کارت شناسایی خود را مامور پلیس و وکیل پایه یک دادگستری معرفی کرده است که حدود یکصد برگه قرارداد وکالت و کارت شناسایی که در آن وکیل معرفی شده است کشف و ضبط شد .

دستگیری شیادان حرفه ای در فردیس

دادستان عمومی و انقلاب فردیس افزود: متهم با پوشش لباس نیروی انتظامی اقدام به اخاذی از مردم می‌نمود و با جعل کارت وکالت و معرفی خود به عنوان وکیل دادگستری از مردم کلاهبرداری کرده است .

دستگیری پلیس و وکیل قلابی در فردیس

خاکی با بیان اینکه تصویر متهم در اجرای ماده ۹۶ قانون آیین دادرسی کیفری منتشر می‌شود گفت: شهروندانی که با این روش‌ها از آنان کلاهبرداری شده است جهت تشکیل پرونده و طرح شکایت به دادسرای فردیس شعبه ۴ بازپرسی مراجعه کنند.

او افزود: شهروندان باید در مواجه با ماموران و افرادی که خود را مامور ادارات و سازمان های دولتی معرفی می کنند حتما کارت شناسایی آنان را رویت کرده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند .برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 596249
  • فیلم/ بدل مسی در ایران: با خواهر مسی درارتباطم و باهاش کار میکنم