در ماجرایی دیگر جسد یک شکارچی در مرداب پیدا شد. در نخستین اتفاق مرد 38 ساله‌ای که با خودروی سواری‌اش در مسیر قائمشهر به ساری مسافرکشی می‌کرد، گرفتار زورگیران شد و با اصابت ضربات کارد آنان کشته شد. در جریان تحقیقات پلیسی مشخص شد قربانیحادثه Incident اهل بابل بود و در قائمشهر زندگی می‌کرد.این مرد که علی نام داشت شامگاه جمعه از سوی چند جوان زورگیر هدف قرار گرفته و با ضربات کارد از پا درآمده بود. پس از حضور تیم جنایی درمحل جنایت Crime و بررسی‌های مقدماتی، جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت. تیمی از کارآگاهان جنایی هم تحقیق برای شناسایی و دستگیری جنایتکاران فراری را آغاز کردند.
کشف جسد شکارچی در مرداب
در حادثه‌ای دیگر پیکر مرد 50 ساله‌ای به نام جمال در یک مرداب واقع در شهرستان بابل کشف شد. او روز چهارشنبه برای شکار از خانه بیرون رفته بود که در مرداب گرفتار شد.
خانواده وی که از غیبت او بشدت نگران شده بودند پس از مراجعه به پلیس Police به افسر پرونده گفتند، عصر چهارشنبه 20 دی جمال برای شکار از خانه بیرون رفت اما پس از دو روز وقتی خبری از او نشد و تلفن همراهش جواب نداد نگرانش شدیم. حالا هم درخواست کمک داریم.در حالی که دو روز از آغاز تجسس‌ها می‌گذشت نیمه شب جمعه جسد بی‌جان وی در یک تالاب پیدا شدجسد وی نیز برای تعیین علت و زمان دقیق مرگ با دستور بازپرس کشیک دادسرای عمومی و انقلاب بابل به پزشکی قانونی انتقال یافت تا علت و زمان دقیق مرگش روشن شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 346809
  • فیلم/ بیژن طاهری سرپرست استقلال: از رامین رضاییان اطلاعی نداریم