به گزارش رکنا، سرهنگ ماشاءالله ملایی رئیس پلیس Police جیرفت اظهار کرد: در پی تماس تلفنی به پلیس 110 شهرستان جیرفت گزارش یک نزاع منجر به قتل Murder اعلام شد و بلافاصله ماموران به محل حادثه Incident اعزام شدند.
وی گفت: ماموران با ورود به صحنه جرم Crime 2 نفر که قصد فرار Escape داشتند را دستگیر کردند و یکی از این افراد قاتل The Murderer و دیگری ضارب بود که به مقامات قضایی تحویل داده شدند.
وی بیان کرد: پس از بررسی حادثه مشخص شد در پی اختلافات ملکی چهار نفر در روستای سولان دلفارد با هم درگیر می شوند که در این درگیری یک نفر با ضربه چاقو زخمی شده و یک نفر هم به قتل می رسد.
این مقام انتظامی گفت: فرد مجروح بلافاصله به بیمارستان امام خمینی (ره) جیرفت برای مداوا اعزام شد و با وجود جراحت چاقو، سالم است.
وی افزود: دو نفر در این درگیری به وسیله ماموران انتظامی شهرستان جیرفت دستگیر شدند که یک نفر قاتل و دیگری ضاربی است که منجر به جرح شده است.
ملایی خاطرنشان کرد: این دومین نزاع منجر به فوت طی چند روز گذشته بوده که در بررسی های انجام شده علت این قتل ها عدم کنترل خشم و عصبانیت لحظه ای بوده است.
وی اظهار کرد: کنترل خشم در مناسبات اجتماعی باید جزء مهارت های زندگی شناخته و آموزش های لازم داده شود تا شاهد این حوادث Accidents در جامعه نباشیم.
وی گفت: دستگاه‌های قضایی و انتظامی برخورد با اخلالگران نظم و امنیت مردم را در اولویت کاری خود قرار داده اند لذا متولیان فرهنگ و خانواده ها نیز در این زمینه فعالیت جدی کنند تا شاهد این حوادث نباشیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 253976
  • ابهام در هویت «وکیل بلاگرها»؛ سخنگوی قوه قضائیه: اصالت پروانه وکالت او احراز نشده است / فیلم