سوپرجام به تعویق افتاد / زمان شروع لیگ برتر شنبه مشخص می شود
به گزارش رکنا، سازمان لیگ در نظر داشت فصل جدید مسابقات لیگ برتر را در تاریخ 14 مرداد 1404 آغاز کند و سوپرجام نیز در تاریخ  8 مرداد در ورزشگاه نقش جهان اصفهان بین دو تیم تراکتور قهرمان لیگ برتر و استقلال قهرمان جام حذفی در فصل 04-1403 برگزار شود.

با توجه به شرایط کشور و بسته بودن پروازها، هنوز خیلی از تیم‌ها تمرینات خود را آغاز نکرده‌اند و همین مسئله آغاز مسابقات فوتبال از زمان یادشده را منتفی کرده است. 

پیگیری‌های تسنیم نشان می‌دهد دیدار سوپرجام در تاریخ 8 مرداد برگزار نخواهد شد و سازمان لیگ قصد دارد در زمان دیگر یا در جریان مسابقات فصل پیش رو زمانی را برای برگزاری دیدار تراکتور تبریز و استقلال در سوپرجام تعیین کند.

همچنین قرار است در مورد زمان شروع مسابقات لیگ برتر نیز تا شنبه هفته آینده تصمیم‌گیری شود.

 
درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1133365
  • تاریخ، ساعت و برنامه مسابقات وزنه‌ برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۶ چین / وزنه برداران تیم ملی ایران را بشناسید + تیزر جذاب مسابقات