سکانس خندان/زهتاب به چه نازی از لای موهاش سنجاق در میاره سیامک و مدیری پاچیدن از خنده
تبلیغات

در حاشیه یکی از آثار تلویزیونی مطرح در ژانر طنزو پزشکیبه کارگردانی مهران مدیریاست. این سریال پرحاشیه که در ابتدا برای شبکه پنجتهیه شد، در نهایت در نوروز سال ۱۳۹۴ از شبکه سهپخش شد.

از تغییر نام تا حواشی داغ سریال

این مجموعه تلویزیونی ابتدا دکترنام داشت، اما پیش از آغاز پخش، نامش به اتاق عملتغییر یافت و نهایتاً با عنوان در حاشیهروانه آنتن شد. این سریال یکی از سرشناس‌ترین آثار مهران مدیری در دهه ۱۳۹۰ بود و بازگشت او به تلویزیون را پس از چند سال رقم زد. اما این بازگشت چندان بی‌حاشیه نبود و اعتراضات جامعه پزشکان باعث شد سریال زودتر از موعد از روی آنتن کنار برود.

پایانی ناگهانی برای فصل اول

گرچه برنامه‌ریزی اولیه برای این سریال شامل تولید ۴۰ قسمت در فصل نخست بود، اما فصل اول تنها در قالب ۲۶ قسمت به نمایش درآمد. این سریال قرار بود که در دو فصل ۳۰ قسمتی دیگر نیز ادامه یابد، اما تنها فصل دوم آن با نام در حاشیه ۲ در زمستان ۱۳۹۴ ساخته و پخش شد و ادامه پیدا نکرد.

اوج موقعیت‌های طنز در سکانس‌های خلاقانه

یکی از جذاب‌ترین بخش‌های سریال در حاشیه، خلق موقعیت‌های طنز و خنده‌دار بود. لحظاتی مانند زمانی که یک شخصیت با زیرکی سنجاق را از میان موهایش بیرون می‌آورد، نه‌تنها تماشاگران، بلکه خود مهران مدیری و سیامک انصاری را به خنده وا می‌داشت!

سکانس‌های جذاب، طنزی نوآورانه و دیالوگ‌های تند و تیز از ویژگی‌های برجسته این سریال بودند که همچنان در ذهن مخاطبان باقی مانده است.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی