با دمنوش به لیمو و بهارنارنج خوابی راحت تجربه کنید + دستور تهیه

 مهمترین شیوه استفاده از گیاهان دارویی مصرف دمنوش‌ است. یکی از این دمنوش‌ها، دمنوش ترکیبی به‌ لیمو و بهارنارنج است. از این دمنوش می‌توان در درمان و بهبود بیماری‌ها و ناراحتی‌های زیادی بهره برد. در ادامه‌ با خواص دمنوش به‌ لیمو و بهارنارنج و طرز تهیه‌ آن آشنا خواهید شد.

این دمنوش علاوه بر داشتن تمامی خواص به‌ لیمو، مجموعه‌ای از خواص عالی و بی‌نظیر بهار نارنج را نیز شامل می‌شود و ترکیب این دو ماده طبیعی و مفید، نوشیدنی پرخاصیت و خوش عطری را به وجود می‌آورد که جایگزینی مناسبی برای بسیاری از دارو‌های شیمیایی به شمار می‌آید.

ضد التهاب

آرام بخش قوی

خواب آور

رفع خستگی مفرط

رفع اضطراب

رفع یبوست

تسکین درد

مقوی معده و اعصاب

ضد تشنج

ضد تپش قلب

طرز تهیه دمنوش به‌ لیمو و بهار نارنج

اگر از مشکلات معده، حافظه کوتاه و بی‌اعصاب بودن رنج می‌برید، بهتر است این دمنوش را تهیه کرده و روزانه دو بار بنوشید. برای این کار:

۱. سه عدد گلبرگ بهار نارنج و دو عدد برگ به لیمو آماده کنید.

۲. همه را در لیوان آب جوش ریخته، در لیوان را بپوشانید.

۳. پانزده دقیقه صبر کنید.

دمنوش شما آماده است. در صورت تمایل برای شیرین کردن آن می‌توانید از نبات، عسل یا شکر سرخ استفاده کنید.

خواص به لیمو در برگ‌های آن نهفته است. این گیاه دارویی دارای خواص آنتی اکسیدانی است و باعث تقویت ماهیچه‌ها شده و درد مفاصل را تسکین می‌بخشد. یکی دیگر از فواید آن تقویت معده و کمک به رفع مشکلات آن از جمله نفخ و سوء هاضمه است. دیگر خواص آن عبارتند از:

کمک به رفع تپش قلب

دارای خاصیت آرامش بخش و کمک به خواب راحت

مورد استفاده به عنوان یک داروی تب بر

مقوی اعصاب

درمان سرگیجه و سردرد‌ها مثل میگرن

رفع صدا‌های مبهم در گوش

و همچنین برای تقویت حافظه مورد استفاده قرار میکیرد.

احتیاط در مصرف

مصرف آن به زنان باردار، شیرده و همچنین کسانی که اختلالات کلیوی دارند توصیه نمی‌شود. استفاده موضعی از آن باعث بروز حساسیت پوستی می‌شود.

شکوفه‌ی درخت نارنج را بهارنارنج می‌گویند که دارای طبع گرم و خشک است. بهارنارنج دارای رایحه خوشی است و به دیازپام طبیعی معروف است. خاصیت آرامش‌بخشی آن باعث رفع بی‌خوابی و از بین بردن تپش قلب می‌شود. همچنین با تقویت اعصاب به رفع تشنج و سردرد‌های میگرنی کمک می‌کند. برای دفع سنگ مثانه و ناراحتی‌های طحال نیز کاربرد دارد. دیگر خواص آن:

دارای خاصیت عرق آور

زیادکننده‌ اشتها

تقویت نیروی جنسی

رفع یبوست

دافع انگل

بهبود سرماخوردگی

کمک به تسکین درد

برطرف کردن قولنج‌های عصبی

احتیاط در مصرف

زیاده روی در مصرف آن موجب ناراحتی‌های کبدی می‌شود. مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند موجب بی خوابی شود. همچنین بوییدن آن می‌تواند باعث اختلال در خواب شود.

منبع: ستاره

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 463843 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟