توصیه های فنگ شویی اتاق خواب

به گزارش رکنا، فنگ شویی برای اتاق خواب شما توضیه های زیر را دارد.

♎️- اتاق خواب شما انباری نیست.

درست نیست که رایانه، دوچرخه ورزشی، وسایل شکسته و اشیایی که استفاده نمی کنید رو در این اتاق بگذارید. انباشتگی در اتاق خواب ممنوع است. از حریم آرامش خود به درستی مراقبت کنید.

♎️- سر نباید در معرض در ورودی باشه؛ اگه نمی تونید تخت رو جا به جا کنید حائل بگذارید.

♎️- بالای سرت پنجره نباشه. اگه مجبور شدید حائل (پرده کلفت) بذارید به طوری که از اتفاقات بیرون خبردار نشوید.

♎️- هیچ چیزی که خاطره ای رو در ما زنده میکنه کنار سرمون نمی گذاریم (روزنامه، عکس، وسایل کار).

♎️- ساعت و تقویم سمبل های از دست دادن هستند و به دیوار نمی زنیم.

♎️- کیف پول خالی سمبل فقره؛ توی همه کیف ها پول می گذاریم.

♎️- وقتی دارید چیزهای راکد رو تکون میدید و رفع انباشتگی می کنید جدا دود اسفند و عود و شمع رو از یاد نبرید.

♎️- اسفند توی خونه ات باید روشن کنی و همه جا بگردونی یا اگه اهل عود هستی عود روشن کن.

♎️- عود و اسفند انرژی های مضر رو از بین می برن. این عود و اسفند انرژی آدم های منفی رو هم خنثی می کنه.

♎️- برای اینکه راحت بخوابی هم زیر تخت باید خالی باشه، نهایتا ملافه رو میذاریم توی کشوی تخت (اگه کشو داره).

♎️- هرگز در جایی نخوابید که بالای سرتان مقدار زیادی کتاب وجود داشته باشد. کتاب ها باید درون قفسه کتاب باشند و قفسه دارای در باشد.

♎️- زیر تخت خود را خالی کنید.

شما شب ها روی همین وسایل می خوابید و همین باعث می شود تا خواب های ناراحت داشته باشید.

♎️- ملحفه های خود را مرتب عوض کنید.

- سعی کن وقتی هم از خواب بلند میشی بالشت رو حسابی مشت بزنی تا انرژی هاش بیاد بیرون و لحاف و تشکت رو هم قشنگ تکون بده.

♎️- هر روز پنجره خونه/ اتاق خواب رو باز کنی و بذاری هوا عوض شه

(زمستون که سرده مدت کمتری).

♎️- اصلا عجله نکن. رفع انباشتگی کار یک روز و دو روز نیست، هر روز که حال داشتی یک کشو رو بررسی کن و چیزای بی مصرف رو بده بره یا مثلا لباسای کمدت رو در بیار و یه تکون بده و دوباره تا کن بذار سر جاش.

♎️- جلوی تیزی ها رو می گیریم. پس از چیزهای زاویه دار استفاده نمی کنیم چون انرژی مضر (cutting chi) تولید میکنن و خوب نیست، اگر هم توی خونمون داریم سعی می کنیم در معرضش نشینیم یا نخوابیم.

♎️- شمع رو گفتم هر جایی نمیشه روشن کرد و گفتم شمعی هم که روشن نشه و دکور بمونه خودش جزو انباشتگیه.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1261629
  • گل اول شباب الاهلی به استقلال با پاس گل آزمون