تبلیغات

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ عبدالعظیم انصاری، رئیس پلیس Police جهرم دراین باره بیان کرد: در پی اطلاع پلیس از غرق شدن دو جوان 25 و 29 ساله در استخر آب کشاورزی، بلافاصله ماموران جهت بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی اظهار کرد: با حضور ماموران در محل مشخص شد دو جوان به هویت معلوم به دلیل آشنا نبودن به فنون شنا در استخر آب کشاورزی در روستای پشت پر بخش سیمکان شهرستان جهرم دچار غرق شدگی شده و جان باخته اند.
انصاری با اشاره به اینکه هر سال با شروع فصل گرما افراد زیادی برای شنا و پر کردن اوقات فراغت خود به حاشیه رودخانه و استخر ها سفر می کنند و به دلیل توجه نکردن به تابلوهای هشداردهنده غرق می شوند، افزود: شنا کردن در کانال آبیاری و رودخانه ها بسیار خطرناک می باشد و به شهروندان توصیه می شود از شنا کردن در این مکان ها جدا خودداری کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 309857
  • فیلم پرش دیدنی نهنگ

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات