بازداشت فروشندگان مواد مخدر در مراکز آموزشی

به گزارش رکنا ؛ سرهنگ حسین باباپور در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ با انجام رصدهای شبانه‌روزی و همکاری با ماموران بخش فتا متوجه شدند سه نفر از سود جویان با تشکیل باند مجرمانه در حوالی غرب پایتخت اقدام به تبلیغ و فروش مواد روانگردان در تعدادی از شبکه‌های اجتماعی کرده و این مواد را در اطراف دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی نیز به فروش می‌رسانند.

وی با بیان اینکه رسیدگی به این موضوع در دستورکار ماموران قرار گرفت، گفت: در ادامه با تحقیقات انجام شده، ماموران موفق شدند دو مخفیگاه متهمان را در یکی از محلات غرب و شمال پایتخت مورد شناسایی قرار دهند. سپس موضوع به مراجع قضایی اعلام شد و مجوزهای لازم برای دستگیری آنان اخذ شد.

باباپور ادامه داد:‌ با اخذ مجوز از مقام قضایی تیم های عملیاتی پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ  پس از چندین ساعت تعقیب و مراقبت نامحسوس موفق شدند در اقدامی غافلگیرانه متهمان را در مخفیگاهشان دستگیر و در بازرسی از محل ۲۷ کیلوگرم انواع مواد روانگردان در بسته‌بندی‌های مختلف را کشف و ضبط کنند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با اشاره به انتقال متهمان به مقر انتظامی و انجام بازجویی از این دو نفر گفت: این افراد در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کردند. در ادامه نیز برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شد و متهمان برای ادامه روند رسیدگی به جرم راونه دادسرا شدند. تحقیقات تکمیلی در این خصوص همچنان در حال انجام است.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 954905
  • فیلم پربازدید از صاعقه در آسمان جزیره هرمز