سه کشته و ۱۴ مصدوم در حوادث رانندگی خوزستان

به گزارش رکنا، عارف شرهانی اصل شامگاه سه شنبه در خصوص این سوانح رانندگی بیان کرد: در یکی از این حوادث یک دستگاه پژو پارس در منطقه تاراز شهرستان اندیکا واژگون شد.

وی گفت: بر اثر وقوع این حادثه یک مرد مصدوم و یک زن جان خود را از دست داد.

شرهانی اصل با اشاره به وقوع حادثه دیگر در مسیر باغملک به اهواز افزود: در این حادثه نیز یک دستگاه خودرو پراید واژگون شد که چهار نفر مصدوم و ۲ نفر کشته شدند.

سخنگوی مرکز اورژانس خوزستان با اشاره به اینکه در این حادثه خودرو آتش گرفت اظهار کرد: مصدومان توسط آمبولانس و خودرو شخصی به بیمارستان شهید طباطبایی باغملک منتقل شدند.

شرهانی اصل ادامه داد: همچنین بر اثر برخورد یک دستگاه تریلی با پژو پارس در مسیر اندیمشک چهار نفر مصدوم شدند و مصدومان توسط ۲ دستگاه آمبولانس به بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک اعزام شدند.

سخنگوی مرکز اورژانس ۱۱۵ خوزستان ادامه داد: همچنین بر اثر واژگونی یک دستگاه پژو پارس در مسیر ایذه نیز پنج نفر مصدوم شدند که به بیمارستان شهدای این شهرستان منتقل شدند.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 933886
  • مهمترین تفاوت شروط هفت گانه ایران با توافق اسلام آباد چیست؟ + فیلم پاسخ محسن رضایی