در عربستان سعودی رخ داد
اعتراض زنان به یک روحانی / زنان عاملان آزارهای شیطانی هستند !
حوادث رکنا: ادعای یک روحانی مبنی بر مقصر دانستن زنان در تعرض خشم زنان سعودی را برانگیخت.
به گزارش گروه ترجمه رکنا و به نقل از ایندیپنت ، یک روحانی سعودی طی یک بیانیه اعلام کرد که زنان خودشان عاملان تعرض به عنف هستند !
![]()
احمد بن سعد القوانی در این بیانیه اعلام کرد که زنان خودشان مقصر هستند و مردان را به تعرضجنسی و آزار و اذیت شان تحریک می کنند چرا که با آرایش غلیظ و عطر های بسیار تحریک کننده از خانه خارج می شوند و مردان را به تحریک و تعرض وا می دارند .
این در حالی است که در پی بیانیه روحانی خشم زیادی از زنان برانگیخته شد چرا که آن ها معتقدند زنان حتی با وجود حجاب و نقاب نیز همه روزه مورد دست درازی قرار می گیرند و آرایش و زیبایی یک زن تنها باعث تعرض و تعرض نمی شود.
اکنون با وجود گذشت این همه جنایت تعرض و سرقت به عنف دولت عربستان سعودی در فکر آن است که تعرض و تعرض زنان را با قانون قتل و جنایت یکسان بدانند تا حقوق قربانیان نیز پایمال نشود.
ارسال نظر