بی وفایی دوست قدیمی در تهران

به گزارش گروه حوادث رکنا، سرهنگ تورج کاظمی گفت: هفته گذشته فردی با مراجعه به پلیس Police فتا بیان داشت از حساب ارز الکترونیکی ام حدود ۵۵ میلیون تومان برداشت شده است. با بررسی حساب کاربری وی و پیگیری از سایت مرجع مشخص شد حساب مقصد متعلق به یکی از دوستان شاکی بوده است.
وی ادامه داد: متهم پس از احضار به پلیس فتا به جرم Crime خود اعتراف و بیان کرد هنگامی که شاکی قصد ورود به حساب کاربری خود را داشت رمز وی را یادداشت و در یک فرصت مناسب اقدام به برداشت از حساب وی کردم.
به گفته رئیس پلیس فتا تهران شهروندان هنگام معاملات خود در فضای مجازیدر حفظ مشخصات کاربری خود هوشیار باشند و به هیچ عنوان آن در اختیار افراد غیر قرار ندهند.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 371119
  • فیلم / محسن رضایی: برخی می گویند چرا روی تنبیه آمریکا اصرار دارید؟ چیزی در دستتان است که نمی خواهید رو کنید؟ بله ما یک چیزی داریم!