دستگیری سارق مدارک و کارت بانکی در یافت آباد تهران

به گزارش رکنا، سرهنگ «عبدالوهاب علایی» در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: مأموران کلانتری ۱۵۱ یافت‌آباد در جریان گشت‌زنی در محدوده خیابان زندیه، با مراجعه یکی از شهروندان مواجه شدند که از سرقت مدارک شناسایی و کارت‌های بانکی خود خبر داد.

وی افزود: مأموران پس از دریافت مشخصات و اطلاعات لازم از شاکی، تحقیقات پلیسی را برای شناسایی عامل سرقت آغاز کردند و با انجام اقدامات تخصصی موفق شدند مخفیگاه متهم را در یکی از کوچه‌های خیابان زندیه شناسایی کنند.

فرار سارق از مسیر پشت‌بام ناکام ماند

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: مأموران پس از شناسایی محل اختفای متهم، به مخفیگاه وی مراجعه کردند که متهم به محض مشاهده مأموران قصد فرار کرد و تلاش داشت با رفتن به پشت‌بام ساختمان‌های اطراف از دست پلیس متواری شود.

علایی تصریح کرد: مأموران با اقدام سریع و به‌موقع، مسیر فرار متهم را مسدود کرده و وی را پیش از موفقیت در فرار دستگیر کردند.

وی گفت: در بازرسی از متهم، مدارک شناسایی و کارت‌های بانکی سرقت‌شده متعلق به شاکی کشف و ضبط شد و متهم برای انجام تحقیقات بیشتر به کلانتری انتقال یافت.

اعتراف سارق و شناسایی مالخر

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ خاطرنشان کرد: متهم در جریان بازجویی‌های تخصصی به سرقت اعتراف کرد و اطلاعاتی درباره فردی که اموال مسروقه را از وی خریداری می‌کرد، در اختیار مأموران قرار داد.

وی افزود: مأموران با استفاده از اطلاعات به‌دست‌آمده، تحقیقات خود را برای شناسایی این فرد ادامه داده و در نهایت موفق شدند مالخر اموال مسروقه را نیز شناسایی و دستگیر کنند.

کشف اموال مسروقه از مخفیگاه مالخر

علایی ادامه داد: مأموران پس از هماهنگی و اخذ دستور قضائی، به مخفیگاه مالخر مراجعه کردند و در بازرسی از این محل، یک دستگاه باتری خودرو و تعدادی دیگر از اموال مسروقه را کشف کردند.

تحویل متهمان به پلیس آگاهی

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ در پایان اظهار داشت: با تکمیل پرونده، هر دو متهم برای ادامه تحقیقات تخصصی و طی مراحل قانونی به پلیس آگاهی تحویل داده شدند و بررسی‌ها برای شناسایی سایر جرائم احتمالی آنان ادامه دارد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1246468
  • فیلم صحنه قطع شدن دست کشتی گیر ملی پوش از مچ در حمله به مغازه اش / نوید پارسایی در مغازه اش غافلگیر شد