پایان 11 سال انتظار برای قاتل راننده با بخشش اولیای دم در تهران

به گزارش رکنا، رسیدگی به این پرونده اوایل بهار سال 94 همزمان با ناپدید شدن مردی جوان و شکایت خانواده‌اش در دستور کار پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. معلوم شد او با خودرویش برای کار از خانه بیرون رفته و بازنگشته است. در پی این تحقیقات، مأموران پیکر مردی را یافتند که با ضربه‌های چاقو به قتل رسیده و در خیابانی در جنوب تهران بدون مدارک هویتی رها شده بود.

پس از شناسایی هویت مقتول و پیگیری‌های بعدی، خودروی سرقتی در اختیار مردی جوان تبعه افغان پیدا و او بازداشت شد. متهم با انتقال به اداره آگاهی به قتل راننده با انگیزه سرقت خودرو اعتراف کرد. او پس از بازسازی صحنه قتل روانه زندان شد و پرونده با صدور جلب به دادرسی برای محاکمه قاتل به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. اولیای دم (دو برادر مقتول و دو دختر خردسال و نوجوان وی) برای قاتل درخواست قصاص کردند.

متهم در جلسه محاکمه گفت: دچار مشکلات مالی شده بودم و تصمیم گرفتم خودرویی را سرقت کنم. در محله‌ای خلوت، راننده‌ای را دیدم که منتظر مسافر بود. او را با چاقو تهدید کردم اما مقاومت کرد و گفت با این خودرو هزینه زندگی خانواده‌اش را تأمین می‌کند. درگیری شد و ضربه‌هایی به او زدم که باعث مرگش شد. سپس خودرو را سرقت کردم و مدتی با آن مسافرکشی کردم تا اینکه دستگیر شدم.

با اعتراف قاتل، قضات وی را گناهکار شناختند و حکم قصاص صادر شد. این رای در دیوان عالی کشور تأیید و برای اجرا به شعبه اول اجرای احکام دادسرای جنایی تهران ارسال شد. این زندانی ۱۱ سال در زندان زیر حکم قصاص بلاتکلیف مانده بود تا اینکه دو روز پیش، جلسه صلح و سازشی در شعبه اول اجرای احکام برگزار شد و اولیای دم، قاتل را به شرط دریافت وجه‌المصالحه، به خاطر دو فرزندش بخشیدند.

قاضی روحانی‌زاده، رئیس شعبه اول اجرای احکام دادسرای جنایی تهران، با تأیید این خبر گفت: قاتل این شرط را قبول کرد و با تامین وجه‌المصالحه توسط خانواده، اقوام و خیرین، این زندانی پس از ۱۱ سال از مجازات قصاص رهایی یافت.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1246464
  • فیلم / ستاره سادات قطبی زاده خانم بازیگر و مجری : آقایان مسئول چه غلطی می کنید خجالت بکشید / همه چی گرونه / حروم خورتر از این 3 اداره نیست تو ایران