سارق زن ارومیه ای در خوی دستگیر شد
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ محمد گلوانی اظهار داشت: عوامل انتظامی شهرستان خوی در حین گشت زنی در سطح شهر به یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ مشکوک شدند که پس از استعلام متوجه سرقتی بودن خودرو شدند.

وی افزود: مامورین بلافاصله اقدام به متوقف کردن خودرو نمودند. پس از بررسی های صورت گرفته مشخص گردید یک نفر زن خودرو مذکور را از شهرستان ارومیه سرقت کرده است. راننده دستگیر و به مقر پلیس منتقل شد.

سرهنگ گلوانی ادامه داد: در بازجویی های تخصصی، نامبرده به سرقت ۲ دستگاه خودروی دیگر از سایر شهرستان ها به روش اغفال رانندگان اعتراف کرد. در این موضوع پرونده تشکیل و متهم تحویل مراجع قضایی گردید.

سرهنگ گلوانی در پایان از شهروندان درخواست نمود خودروی روشن را بدون سرنشین آشنا حتی برای لحظه ای کوتاه ترک ننموده و در چنین شرایطی به افراد غریبه به هیچ عنوان اعتماد نکنند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات