سناریوی هولناک یک پرستار خانگی برای قتل شوهر / زن و مرد میانسال پای میز محاکمه
تبلیغات

به گزارش رکنا، تیرماه سال 1403 گزارش قتل مردی 60 ساله که با شلیک گلوله به سرش در یکی از بوستان‌های غرب تهران به قتل رسیده بود، به پلیس اعلام شد. مأموران با حضور در محل و آغاز تحقیقات، موفق به شناسایی خانواده مقتول شدند.

همسر مقتول در نخستین بازجویی‌ها مدعی شد قاتل را می‌شناسد و گفت: «مردی 65 ساله که مدتی مرا تهدید و از من باج‌خواهی می‌کرد، همسرم را به قتل رسانده است.»

با این اظهارات، مرد مظنون بازداشت شد و در بازجویی‌های فنی به ارتکاب قتل اعتراف کرد. وی گفت: «همسر مقتول قرار بود 200 میلیون تومان به من بدهد تا شوهرش را بکشم. چند سالی بود با سمیرا آشنا شده بودم. او مدام از اخلاق بد و رفتارهای خشن همسرش شکایت می‌کرد و می‌گفت حاضر است همه اموالش را بدهد اما از او جدا شود. در نهایت تصمیم به قتل گرفتم و 20 میلیون تومان نیز دریافت کردم.»

این متهم در چندین مرحله بازجویی و همچنین در بازسازی صحنه جرم نیز با جزئیات به قتل اعتراف کرد، اما در مرحله نهایی اظهارات خود را تغییر داد و مدعی شد: «قاتل واقعی سمیراست. شب حادثه دیدم که خودش به شوهرش شلیک کرد و بعد اسلحه را داخل خودرو من انداخت و فرار کرد. من فقط اسلحه را از ترس مخفی کردم.»

با تکمیل تحقیقات، برای مرد میانسال به اتهام مباشرت در قتل عمد، شرب خمر و نگهداری سلاح غیرمجاز و برای سمیرا به اتهام معاونت در قتل، کیفرخواست صادر شد و پرونده برای رسیدگی به شعبه 10 دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای جلسه رسیدگی، اعلام شد پدر و مادر مقتول که خاله و شوهرخاله متهم زن هستند، در دادگاه حضور ندارند و وکیل آنان خواستار قصاص قاتل و اشد مجازات برای همدست او شد.

سپس دو دختر مقتول در جایگاه قرار گرفتند و با بیان اینکه مادرشان فریب خورده است، اعلام گذشت بی‌قید و شرط کردند.

در ادامه، متهم اصلی به جایگاه رفت و ضمن رد اتهام قتل گفت: «من بی‌گناهم. تنها به دلیل مشکلات مالی از سمیرا پول قرض گرفتم که دو بار هر بار 10 میلیون تومان به حسابم واریز کرد. اسلحه متعلق به من نبود و بعد از حادثه توسط سمیرا داخل خودرو من انداخته شد.»

قاضی از وی پرسید چرا در ابتدا با جزئیات به قتل اعتراف کرده است که پاسخ داد: «در بازجویی‌ها تحت فشار بودم و سمیرا به من گفته بود قتل را گردن بگیرم چون می‌تواند رضایت بگیرد اما وقتی فهمیدم رضایتی در کار نیست، حقیقت را گفتم.»

سپس سمیرا در دفاع از خود گفت: «هیچ‌کدام قصد قتل نداشتیم. من و همسرم 37 سال زندگی مشترک داشتیم. مدتی فروشنده لباس بودم و از همان طریق با متهم آشنا شدم. بعد از فوت همسرش، به من علاقه‌مند شد و بارها پیشنهاد ازدواج داد که نپذیرفتم. یک بار به زور مرا سوار خودرو کرد و گوشی‌ام جا ماند. به عکس‌ها و فیلم‌های خصوصی‌ام دسترسی پیدا کرد و تهدید می‌کرد آنها را برای شوهرم می‌فرستد.»

وی افزود: «شب حادثه متهم مقابل خانه ما ایستاده بود و مرا تهدید کرد. شوهرم سر رسید و با دیدن ما عصبانی شد. درگیری بین آن‌ها شکل گرفت و متهم با اسلحه به شوهرم شلیک کرد.»

در ادامه، نماینده دادستان با رد این دفاعیات گفت: «هر دو متهم در مراحل مختلف تحقیق به قتل و همدستی اعتراف کرده‌اند. همچنین مستنداتی وجود دارد که نشان می‌دهد متهم مرد از زندان با خواهر سمیرا تماس گرفته و گفته قتل را گردن بگیرد تا هر دو بعد از مدتی آزاد شوند.»

در پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات