حمام خون در جشن شب یلدای خانواده شیرازی / پسر 16 ساله خون به پا کرد

به گزارش رکنا،سرهنگ اسماعیل زراعتیان، فرمانده انتظامی شیراز، اعلام کرد: در شب سی‌ام آذرماه از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 وقوع یک درگیری منجر به قتل در میدان ارتش شیراز به پلیس گزارش شد و بلافاصله مأموران به محل اعزام شدند.

بررسی‌های اولیه و تحقیق از شاهدان نشان داد که در یک دورهمی خانوادگی، نوجوانی 16 ساله بر سر اختلافات خانوادگی با دایی 32 ساله خود وارد مشاجره شد و در ادامه درگیری با استفاده از سلاح سرد، وی را به شدت مجروح کرد. قربانی بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد و قاتل متواری شد.

سرهنگ زراعتیان با اشاره به سرعت عمل پلیس گفت: مأموران با اقدامات فنی و اطلاعاتی مخفیگاه قاتل را در یکی از روستاهای اطراف شیراز شناسایی کرده و در کمتر از سه ساعت وی را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

فرمانده انتظامی شیراز به شهروندان توصیه کرد: در اختلافات خانوادگی و شخصی، حتماً از مراجع قانونی و مشاوره استفاده کنید و با صبر و گذشت از بروز حوادث ناگوار جلوگیری نمایید، زیرا پیامدهای اینگونه اتفاقات جبران‌ناپذیر است.

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی