مرگ تلخ کودک 12 بر اثر آنفلوانزا شدید در کهگیلویه و بویراحمد
حوادث رکنا : معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از تداوم روند افزایشی ابتلا به آنفلوانزا در استان و ثبت نخستین مورد فوت ناشی از این بیماری در سال جاری خبر داد.
به گزارش رکنا، مسلم شریفی در گفتوگویی اظهار کرد: هماکنون 162 بیمار مبتلا به آنفلوانزا در بیمارستانهای استان بستری هستند که 42 مورد از آنها در 24 ساعت گذشته به آمار بیماران بستری افزوده شده و 13 بیمار در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) بستریاند و این آمار نیز نسبت به روز گذشته افزایش داشته است.
وی با اشاره به روند فزاینده ابتلا در گروههای سنی پایین گفت: حدود 38 درصد از بستریها مربوط به کودکان زیر پنج سال و 24 درصد متعلق به گروه سنی 5 تا 25 سال است که بیانگر استمرار خطر ابتلا در میان کودکان و نوجوانان است و همچنین در بخش سرپایی نیز تعداد مراجعات با علائم بیماریهای تنفسی رو به افزایش است و حدود 56 درصد از مراجعهکنندگان علائم مشابه آنفلوانزا را نشان میدهند که این موضوع حاکی از تداوم سیر نوسانی بیماری و احتمال بالای شیوع در روزهای آینده است.
رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد هشدار داد: در صورت بیتوجهی به دستورالعملهای بهداشتی، احتمال ورود به موج جدید بیماری وجود دارد و ازاینرو رعایت جدی نکات پیشگیرانه در همه سطوح ضروری است.
شریفی همچنین از نخستین مورد فوت ناشی از آنفلوانزا در استان خبر داد و افزود: متأسفانه کودک 12 سالهای در شهر دهدشت که دارای بیماری زمینهای بود و با تأخیر به مرکز درمانی مراجعه کرد، روز گذشته جان خود را از دست داد و با افزایش شدت و گردش ویروس، احتمال بروز عوارض شدیدتر از جمله مرگ وجود دارد و از مردم میخواهیم با رعایت نکات بهداشتی، از گسترش بیشتر بیماری جلوگیری کنند.
ارسال نظر