قتل شوهر صیغه ای یک زن توسط شوهر مطلقه اش / قاتل با برادرزن سابقش جسد سوخته را در باغ انداخت
تبلیغات

به گزارش خبرنگار رکنا، رسیدگی به این پرونده از زمانی شروع شد که جسد سوخته مرد جوانی در  ملک آباد  یکی از محله های چهار باغ کرج کشف شد، خیلی زود تیمی از کارآگاهان جنایی در محل کشف جسد حضور یافتند و اقدامات تخصصی بررسی صحنه جرم و تحقیقات اولیه را با دستور بازپرس کشیک قتل پس از انتقال جسد به پزشکی قانونی را شروع کردند.

 در بررسی های صورت گرفته از سوی کارآگاهان مشخص شد زن  26 ساله ای که حدود شش ماه پیش از شوهر اولش  جدا شده بود مدتی است با مردی 33 ساله ازدواج موقت داشته و همسر سابق این زن در روز حادثه، دو بار به خانه این زن مراجعه کرده و طی این مراجعات با شوهر صیغه ای  که در آنجا حضور داشته درگیر شده است.

 در روز حادثه فرد قاتل پس از درگیری و وارد کردن ضربات سنگین با چوب به مقتول با بنزین وی را به آتش کشیده که به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده و قاتل نیز پس از حادثه از محل متواری شده است.

سرهنگ مردانی فرمانده انتظامی چهار باغ درباره این جنایت توضیح داد: در ادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد برادر این زن جوان نیز در وقوع این جنایت مشارکت داشته است.

 سرانجام کارآگاهان پلیس اگاهی  شهرستان چهارباغ با اقدامات ویژه پلیسی مخفیگاه متهمان را در یکی از نقاط شهرستان چهارباغ شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه هر دو متهم را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان چهارباغ بیان داشت: بررسی های ماموران نشان می داد که متهمان قصد خروج از منطقه و حرکت به سمت مرز های غرب کشور را داشتند که در سریع ترین زمان ممکن دستگیر شدند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه قاتل در باز جویی های اولیه به ارتکاب قتل اعتراف کرده و انگیزه خود را اختلاف خانوادگی عنوان کرده است گفت:در حال حاضر پرونده مقدماتی تشکیل و متهمان در اختیار پلیس آگاهی شهرستان چهارباغ قرار دارند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی