سرقت ۹ قطعه جواهرات ناپلئون و همسرش از موزه لوور/ در 7 دقیقه دستبرد تریلیاردری رخ داد
تبلیغات

به گزارش رکنا، رسانه‌های فرانسوی گزارش دادند چند سارق حرفه‌ای و نقابدار با حمله شبانه به موزه لوور در پاریس بخشی از جواهرات تاریخی ناپلئون بناپارت و همسرش را به سرقت بردند.

بر اساس گزارش‌ها، سارقان از مسیر رودخانه سن وارد محدوده موزه شده و با استفاده از بالابر مخصوص خود را به طبقه مورد نظر رساندند. آنها پس از شکستن شیشه‌های سالن اشیای سلطنتی، تنها در چند دقیقه ویترین‌ها را تخریب کرده و اقدام به سرقت کردند.

یک منبع داخلی در موزه لوور اعلام کرده است که ۹ قطعه جواهر گرانبها شامل گردنبند، سنجاق سینه و یک تاج سلطنتی به سرقت رفته است. این اشیا مربوط به مجموعه ناپلئون و خاندان سلطنتی فرانسه بوده و ارزش تاریخی و مادی بسیار بالایی دارند.

طبق گزارش شبکه بی‌بی‌سی، پس از وقوع این سرقت، درهای موزه لوور موقتاً بسته شده و تحقیقات گسترده پلیس فرانسه برای یافتن سارقان آغاز شده است. هنوز اطلاعات دقیقی از هویت متهمان یا سرنوشت جواهرات در دست نیست.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی