بیهوشی 7 مسافر عرب یمنی و مصری در دسیسه شوم  در تهران / دار و ندارشان را برد
تبلیغات

به گزارش اختصاصی رکنا، با دریافت گزارشی مبنی بر بیهوشی 7 تبعه کشورهای یمن و مصر در یکی از مسافرخانه‌های حوالی میدان راه‌آهن و سرقت اموال آنان، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار  پلیس  تهران  قرار گرفت.

طبق اعلام اولیه، مالباختگان پس از صرف غذا در محل اقامت بیهوش و کلیه اموالشان شامل تلفن همراه، وجوه نقد و مدارک شناسایی به سرقت رفته بود. آنان پس از انتقال به بیمارستان‌های لقمان و بهارلو و مرخص شدن، در تحقیقات پلیسی اعلام کردند فردی عرب‌زبان با خوراندن مواد غذایی آلوده به قرص‌های خواب‌آور دست به این اقدام زده است.

در ابتدا متصدی مسافرخانه بازداشت شد اما در ادامه مشخص گردید نقشی در این سرقت نداشته است. این مسافرخانه نیز به دلیل فعالیت بدون مجوز با دستور قضایی پلمب شد.

بررسی‌های تخصصی نشان داد عامل اصلی فردی به نام « حبیب» است. با اقدامات فنی و مخابراتی و رصد خطوط تلفن، رد متهم در شهرستان قم به دست آمد. تصویر او از بانک‌های اطلاعاتی استخراج و توسط شکات شناسایی شد.

در نهایت، مأموران با هماهنگی قضایی و در عملیاتی غافلگیرانه در  اواخر شهریور 1404 متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

وی ابتدا منکر بزه شد اما در مواجهه با شکات و اسناد موجود لب به اعتراف گشود و اعلام کرد با شناسایی اتباع خارجی کشورهای عربی، پس از جلب اعتماد آنان و به بهانه اجاره مکان ارزان‌قیمت، در فرصتی مناسب غذا یا نوشیدنی آلوده به داروی خواب‌آور در اختیارشان قرار می‌داده و سپس اموالشان را سرقت می‌کرده است.

بر اساس اعترافات متهم، یک نفر دیگر از اتباع کشور عمان نیز پیش‌تر به همین شیوه طعمه وی شده بود.

متهم پس از صدور قرار تأمین قانونی از سوی بازپرس شعبه یک دادسرای ناحیه 34 تهران راهی زندان شد. شایان ذکر است وی در شهرهای مشهد، قم و اهواز نیز تحت تعقیب پلیس آگاهی به دلیل ارتکاب جرایم مشابه بوده است.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی