متصدیان کافه‌های متخلف اول بازداشت و بعد واحدشان تعطیل می‌شود
تبلیغات

به گزارش رکنا، موج پلمب و تعطیلی کافه‌های متخلف در پایتخت ادامه دارد و طی روزهای اخیر چند واحد صنفی به دلیل تخلفات جدی از جمله عرضه مشروبات الکلی و برگزاری پارتی‌های مختلط، برای همیشه تعطیل و متصدیان آن‌ها بازداشت شده‌اند.

در تازه‌ترین اقدام، کافه «بارون» به دلیل عرضه مشروبات الکلی و ایجاد محیط ناسالم پلمب و متصدی آن به مقام قضایی معرفی شد. پیش‌تر نیز کافه‌رستوران «کاریز» در بوستان نهج‌البلاغه به علت تخلفات گسترده از جمله سرو مشروبات الکلی، برهنگی و برگزاری پارتی مختلط برای همیشه تعطیل شد و دو کافه «بانی‌چو» و «سوئیت لانژ» نیز به دلیل تخلفات عمده پلمب شدند.

این روند برخورد قاطع با متخلفان پاسخی است به مطالبه جدی مردم که بارها در قالب پویش‌های مردمی در سامانه «فارس من» خواستار مقابله بی‌امان با هنجارشکنی‌ها در کافه‌ها و رستوران‌ها شده بودند.

علی صالحی، دادستان تهران، در نشست ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور نمایندگان اتحادیه‌های کافی‌شاپ‌ها، رستوران‌ها و نیروی انتظامی هشدار داد: در صورت بروز هرگونه تخلف هنجارشکنانه، ابتدا متصدی واحد بازداشت خواهد شد و سپس واحد صنفی تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

همچنین علی زعفری، نایب‌رئیس اتحادیه کافه‌شاپ‌های تهران، در واکنش به حواشی اخیر گفت: اخیراً پدیده‌ای نوظهور در حال شکل‌گیری است که هیچ سنخیتی با فضای کافه ندارد. رقص، آواز و مهمانی‌های پرزرق‌وبرق در شأن محیط کافه نیست. کافه باید همان محیط آرامش و نوشیدن قهوه باقی بماند.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی