زمین گیر شدن سارقان مسلح احشام توسط پلیس دزفول
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ روح اله یاری زاده در تشریح این خبر به خبرنگار حوزه انتظامی رکنا بیان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت مسلحانه احشام ، موضوع دستگیری سارق یا سارقان بصورت ویژه در دستورکار پلیس این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری ۲۰ شهید نادری زیباشهر با برقراری تورهای ایست بازرسی و گشت های هدفمند محسوس و نامحسوس سطح حوزه استحفاظی، خودروی سارقان را مشاهده که پس از متواری شدن و تیراندازی به سمت خودروی پلیس، عوامل انتظامی در اقدامی متقابل و مقتدرانه، پس از رعایت قانون بکارگیری سلاح به سمت آنها تیراندازی که یک نفر از سارقان را زمین گیر و نفر دیگر را دستگیر کردند.

سرهنگ یاری زاده ضمن اشاره به انتقال سارق مجروح به مرکز درمانی خاطر نشان کرد: در بازرسی بعمل آمده توسط ماموران یک قبضه سلاح کلت کمری کشف و خودرو سارقان نیز توقیف شد.

فرمانده انتظامی دزفول با اشاره به اعتراف متهمان به ۴ فقره سرقت مسلحانه و بعنف احشام در سطح شهرستان، گفت: پس از تشکیل پرونده مقدماتی متهمین جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی و از آن طریق حسب دستور دادستان عمومی و انقلاب دزفول روانه زندان شدند.

علی رنجکش

  • یادی کنیم از شیطنت علی انصاریان در برنامه همرفیق / خطاب به شهاب حسینی؛ زانو نمیزنی انگشتر دستم کنی؟

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی