قاچاق ۱۰ میلیون قلم دارو به ارزش ۴.۵ همت کشف شد!
تبلیغات

به گزارش رکنا،سردار حسین رحیمی با اشاره به کشف ۳۳۴ نوع انواع دارو و مواد اولیه ساخت داروی قاچاق در بازرسی از انباری در غرب تهران، اظهار کرد: از این انبار بیش از ۱۰ میلیون قلم انواع داروی قاچاق به ارزش تقریبی چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه این عملیات با همکاری تعزیرات حکومتی، معاونت اقتصاد دیجیتال پلیس و کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد، گفت: در این راستا تاکنون یک نفر متهم شناسایی، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه در بررسی های صورت گرفته اموال کشف شده از مصادیق قاچاق است، افزود: به طور حتم کالای قاچاق صدمات زیادی به سلامت شهروندان وارد می کند که در این زمینه قاچاق دارو از اهمیت و حساسیت مضاعفی برخوردار است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی گفت: هموطنان می توانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص قاچاق کالا از جمله داروی قاچاق با شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ پلیس امنیت اقتصادی فراجا در میان بگذارند.

  • دره‌هایقر، شگفتی طبیعت استان فارس+ فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی