کشف 95 میلیارد لوازم خانگی قاچاق در جنوب تهران
رکنا: رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف 190 دستگاه لوازم خانگی قاچاق خبرداد و گفت: کارشناسان ارزش کالاها کشف شده را بیش از 95 میلیارد ریال برآورد کرده اند.

به گزارش رکنا، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری در این خصوص توضیح داد: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص گردید مقادیری کالای قاچاق خارجی در انباری در 60 متری شورآباد تخلیه و دپو گردیده که کالای خارجی را توسط خودروهای شوتی از شهرهای جنوبی به اطراف تهران منتقل و سپس توسط وانت به این مکان منتقل و توزیع می نماید.
سرهنگ افشاری افزود: ماموران این پلیس محل موصوف را بازرسی کردند که مشخص شد کالاها در سامانه ها ثبت نشده و اسناد گمرکی مربوط به سالهای گذشته است.
این مقام انتظامی افزود: کالاها شامل 197 دستگاه لوازم خانگی با برندهای معروف بوده که پرونده قضایی مربوطه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضائی معرفی شد.
این مقام پلیسی بابیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از 95 میلیارد ریال اعلام کرده اند، اضافه کرد: با سرمایه گذاری در ورود و خروج کالای قاچاق و ارز نابودی صنایع کشور را هدف نگیرید.
-
فیلم تریلر شنا در رودخانه تایمز swimming in times river
ارسال نظر