سه سال حبس و دیه برای راننده مزدا در پرونده زیر گرفتن شوهر سابق همسر

به گزارش رکنا، این حادثه بهمن 1402 به پلیس اعلام شد. وقتی مأموران کلانتری در شرق تهران به محل حادثه اعزام شدند، مشخص شد یک خودرو مزدا با رد شدن از روی راننده یک نیسان باعث مرگ وی شده است. با شروع تحقیقات ساعتی بعد راننده متواری به همراه زن جوانی خودش را به پلیس معرفی کرد.


ماجرای درگیری چه بود؟
با اعتراف راننده مزدا به این سانحه رانندگی مرگبار ابتدا زن جوانی که همراهش بود، گفت: «مقتول شوهر سابقم بود؛ او به من خیانت کرده بود به همین خاطر از او جدا شدم. سه ماه بعد از طلاق هم به صیغه بابک- متهم- درآمدم. اما شوهر سابقم مدام تهدیدم می‌کرد و می‌گفت یا تو را می‌کشم یا روی صورتت اسید می‌پاشم. روز حادثه با خودروی همسرم در حال گذر از کوچه‌ای بودیم که به یکباره او با ماشینش راه‌مان را سد کرد، بعد هم پیاده شد و جسمی سنگین را به سمت شیشه خودروی بابک پرتاب کرد. خیلی ترسیده بودیم؛ مدام به شوهرم می‌گفتم فرارکن او هم دستپاچه شده بود و دنده عقب شروع به حرکت کرد اما شوهر سابقم به دنبال ماشین می‌دوید تا اینکه فهمیدیم کوچه بن‌بست است. او با مشت به ماشین می‌کوبید و بابک تلاش می‌کرد فرار کنیم که به یکباره دیدیم او از پشت زیر ماشین رفته و آسیب شدیدی دیده است.»
بابک نیز با تأیید اظهارات همسرش گفت: «من دنده عقب فرار می‌کردم اما او پشت ماشینم رفت، من اصلاً او را ندیدم و فکر کردم داخل چاله افتادم، بعد از اینکه خواستم به جلو فرار کنم، دیدم او زیر ماشین له شده است.»
بعد از اظهارات بابک، مأموران دوربین‌های مداربسته محل را بازبینی کردند و مشخص شد متهم درست گفته و هنگامی که دنده عقب می‌رفته، از روی مقتول رد شده است.
با تکمیل تحقیقات برای بابک به اتهام قتل عمد کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه 10 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
 
در دادگاه چه گذشت؟
در ابتدای این جلسه اولیای دم درخواست قصاص کردند. پس از آن بابک به جایگاه رفت و گفت: «من فقط می‌خواستم از دست مقتول فرار کنم تا درگیری پیش نیاید. او حتی آیینه بغل ماشینم را هم شکست اما من توقف نمی‌کردم چون فکر می‌کردم از ماشین پیاده شوم اتفاق بدی می‌افتد.» در پایان قضات بر اساس مستندات و گزارش پلیس، اتهام بابک را قتل شبه عمد تشخیص دادند و وی را به پرداخت دیه و از جنبه عمومی جرم به 3 سال حبس محکوم کردند.
 
تأکید حکم در دیوان عالی کشور
بعد از صدور حکم، اولیای دم اعتراض کردند و پرونده به دیوان عالی کشور رفت اما قضات دیوان بعد از بررسی دقیق پرونده حکم صادره را تأیید کردند.

  • قالیباف : استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن مجلس ممنوع است

اخبار تاپ حوادث

وبگردی