قتل زن جوان به خاطر طلب 13 میلیارد تومانی‌‌اش / در گیلان رخ داد

به گزارش رکنا،سرهنگ «علیرضا حدادی»  رئیس پلیس آگاهی استان گیلان‌در تشریح این خبر اظهار کرد: خرداد امسال خانواده زنی 47 ساله با مراجعه به پلیس رشت از ناپدید شدن وی خبر دادند. بلافاصله بعد از این شکایت پرونده به پلیس آگاهی استان گیلان ارجاع و رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان آگاهی قرار گرفت.

با تحقیقات همه جانبه و شبانه‌روزی پلیس، ردپای شوهر خواهر 50 ساله این زن به عنوان متهم در این پرونده شناسایی شد و کارآگاهان دریافتند وی به یکی از استان‌های مرزی کشور فرار کرده است.

کارآگاهان آگاهی پس از اخذ نیابت قضایی به شهرستان محل اختفای متهم رفته و با هماهنگی قضایی، وی را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

متهم با اعتراف به قتل زن جوان مدعی شد که 13 میلیارد تومان به وی بدهکار بوده و چون نمی‌خواسته پول را برگرداند وی را با شلیک گلوله کشته و جسدش را در چاهی انداخته است. جسد مقتول در داخل چاه کشف و متهم با تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

 

  • لازانیا تابه‌ای بدون نیاز به فر و بی دردسر + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی