اختصاصی رکنا؛
جزئیات پرونده چمدان صورتی در جاده هزار / علت مرگ زن داخل چمدان معلوم نیست
حوادث رکنا: کشف جسد زن 35 ساله در چمدانی صورتی رنگ در محور هراز، پلیس را به بررسی علت مرگ و شناسایی عاملان احتمالی جنایت واداشته است.

به گزارش اختصاصی رکنا، در پی کشف جسد یک زن جوان در داخل یک چمدان صورتی رنگ در منطقه پنجاب، واقع در محور هراز از توابع شهرستان آمل، پرونده ای جنایی برای بررسی ابعاد این اتفاق مرموز در دستور کار مقامات انتظامی و قضایی قرار گرفت.
براساس اطلاعات بهدست آمده از خبرنگار رکنا، جسد کشف شده متعلق به زنی حدودا 35 ساله است که طبق نظر اولیه کارشناسان، حدود 7 روز از زمان فوت یا قتل او گذشته بوده است. این جسد در شرایطی کشف شد که به دلیل گذشت زمان، صورت زن دچار فساد شده و شناسایی چهره او دشوار بود.
در واکنش به اطلاعات اولیه مبنی بر مثله بودن جسد، یک منبع موثق این موضوع را بهطور کامل رد کرد و تأکید کرد: بررسیهای اولیه هیچگونه اثری از جراحت، ضربوشتم، بریدگی یا استفاده از چاقو روی بدن این زن نشان نداده و آثار خراشیدگی نیز مشاهده نشده است.
در حال حاضر، پلیس آگاهی و تیم جنایی با همکاری دستگاه قضایی، در حال بررسی دوربینهای مداربسته اطراف محل کشف جسد و انجام اقدامات فنی برای شناسایی هویت زن متوفی و کشف علت و نحوه انتقال جسد به این منطقه هستند. همچنین بررسیهای تخصصی پزشکی قانونی برای تعیین دقیق علت مرگ در حال انجام است.
با توجه به وضعیت کشف جسد و محل رهاسازی آن، فرضیههایی چون انتقال جسد از محل دیگر و تلاش برای پنهان کردن جنایت نیز در حال بررسی است.
-
بال مرغ و سیب زمینی، دوتا از پرطرفدار ترین خوراکی ها در یک طرف + فیلم
ارسال نظر