آزادی ۴۵ زندانی جرایم غیرعمد در میلاد امام رضا (ع)
رکنا: همزمان با میلاد فرخنده امام رضا (ع)، ۴۵ زندانی جرایم غیرعمد در مراسمی معنوی با دستور مستقیم رئیس کل دادگستری خراسان شمالی و تلاش مدیرکل زندانهای استان، از بند آزاد شدند.

به گزارش رکنا،همزمان با میلاد فرخنده امام رضا (ع)، ۴۵ زندانی جرایم غیرعمد در مراسمی معنوی با دستور مستقیم رئیس کل دادگستری خراسان شمالی و تلاش مدیرکل زندانهای استان، از بند آزاد شدند.
این آیین با حضور حجتالاسلام براتیزاده، رئیس کل دادگستری استان، سید جواد ایلالی، دادستان مرکز استان، علیاصغر رنجبر، مدیرکل زندانها، جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی، و خادمیاران حرم مطهر رضوی برگزار شد.
حجتالاسلام براتیزاده با تأکید بر اهمیت حمایت از زندانیان جرایم غیرعمد ، گفت: «این آزادیها نتیجه همکاری نهادهای قضایی، خیرین و ستاد دیه است. با فرهنگسازی و تدبیر میتوان از وقوع چنین جرایمی پیشگیری کرد.» وی همچنین آزادی زندانیان را بازتابی از عدالت ترمیمی و نگاه انسانی به مجازات دانست.
علیاصغر رنجبر، مدیرکل زندانهای استان، نیز با اشاره به وضعیت زندانیان آزادشده، اظهار داشت: «بسیاری از این افراد به دلیل ناتوانی در پرداخت دیه، مهریه یا بدهی مالی و بدون سوءنیت در زندان بودند. با حمایت دستگاه قضا و ستاد دیه، زمینه بازگشت آبرومندانه آنان به خانواده و جامعه فراهم شد.»
حضور پرچم متبرک حرم رضوی و خادمیاران بارگاه امام رضا (ع)، فضای مراسم را معنوی کرده بود. زندانیان آزادشده با بوسیدن پرچم متبرک، زندگی تازه خود را با دعای خیر آغاز کردند.
-
تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد
ارسال نظر