انفجار مهیب گاز در آبادان یک خانه دوطبقه را ویران کرد

به گزارش رکنا، علی احمدی اظهار کرد: انفجار ساختمان در منطقه کوی دریا ساعت ۱۳ به مرکز آتش‌نشانی آبادان اعلام شد که بلافاصله 2 تیم اطفا حریق و یک تیم امداد نجات به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: متاسفانه واحد مسکونی 2 طبقه به دلیل شدت حادثه از چهار جهت به طور کامل تخریب شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری آبادان گفت: در این حادثه یک نفر که دچار سوختگی شدید شده بود از زیر آوار بیرون آورده شد و به اورژانس تحویل داده شد.

احمدی بیان کرد: با سرعت عمل آتش‌نشانان، به واحدهای مسکونی همجوار آسیب وارد نشد.

دکتر افشین دریانبرد رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: انفجار گاز و تخریب منزل ۲ طبقه در شهرک دریا روبروی زمین فوتبال ساعت ۱۶ و پنج دقیقه به مرکز ارتباطات اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ اطلاع‌رسانی شد که در این حادثه یک آقا۳۶ساله دچار سوختگی۱۰۰درصد و مولتی پل تروما (آسیبهای متعدد شد) که توسط اورژانس به بیمارستان شهید بهشتی آبادان انتقال داده شد. 

علی رنجکش

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1095067
  • فیلم/ ناوگان آمریکا با جنگ علیه ایران فرسوده شد