بازدید رضاشاه از کارخانه مدرن هواپیماسازی شهباز + تصاویر

کارخانه هواپیماسازی شهباز به دستور رضاشاه در دوشان تپه تأسیس و سه نوع هواپیما در آن ساخته شد. ایران با شروع دهه ۱۳۱۰ به منظور گسترش قوایی هوایی خود شروع به خرید هواپیما‌های جنگی کرد. رضاشاه برای کاستن هزینه‌های خرید فرمان تأسیس این کارخانه را داد و مرداد ۱۳۱۲ مهندسی سوئدی بنام N.H Larsson مأمور برنامه‌ریزی و ساماندهی این کارخانه شد. لوازم مورد احتیاج از کشور‌های مانند فرانسه و بریتانیا و شرکت پرت‌اند ویتنی سفارش داده شد ونب۸ههح آبان ۱۳۱۴ ده‌ها کارگر و تکنسین کار خود را آغاز کردند.

در ادامه تصاویری کمتر دیده شده از بازدید «رضاخان و محمدرضا پهلوی» از کارخانه هواپیماسازی شهباز ایران را در سال ۱۳۱۷ مشاهده می‌کنید.

تصاویر؛ بازدید رضاشاه از کارخانه هواپیماسازی شهباز

تصاویر؛ بازدید رضاشاه از کارخانه هواپیماسازی شهباز

تصاویر؛ بازدید رضاشاه از کارخانه هواپیماسازی شهباز

تصاویر؛ بازدید رضاشاه از کارخانه هواپیماسازی شهباز

  • فیلم / بهرام افشاری بهتاش سریال پایتخت: بدبختی زیاد کشیدم من بابای زمین خوار و رانت خوار نداشتم انگار مجبور بودم دزدی کنم! مگه من دوست ندارم مثل بچه پولدار ها لباس بپوشم ؟

اخبار تاپ حوادث