پیشتازی اصفهان در ساخت هنرستان‌های در جوار صنعت/ نیاز فوری به بازسازی ۱۰ هزار کلاس درس در اصفهان

به گزارش رکنا از اصفهان؛ حمیدرضا خان‌محمدی در حاشیه یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه شورای آموزش‌ و پرورش استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون یکصد هنرستان در جوار صنعت در اصفهان آماده بهره‌برداری است که بزودی پس از استقرار تجهیزات در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی افزود: با مشارکت فعال خیران، سال گذشته ۱۲۶ درصد اعتبار نوسازی مدارس به اصفهان تخصیص یافت.

خان احمدی گفت: با هدف تکمیل پروژه‌های عمرانی آموزش و پرورش، ۵۷ ملک مازاد در اصفهان شناسایی شده است که با طی مراحل قانونی فرایند مولدسازی به اعتبارات این بخش بازگردانده می‌شود.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس افزود: تکمیل پروژه‌ها و احداث مدارس در شهرهای شاخص دارای طرح های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن از جمله فولادشهر با مولدسازی در دستور کار قرار گرفته است.

خان محمدی افزود: جذب کامل اعتبارات مربوط به خیران در سال ۱۴۰۴ با اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در حال رایزنی است.

وی افزود: اصفهان همچنین از استان‌های پیشرو در احداث مجتمع‌های آموزشی بزرگ‌مقیاس است و تصمیماتی برای احداث ۲ مجتمع جدید از محل درآمدهای مولدسازی اتخاذ شد.

خان محمدی ادامه داد: استانداردسازی گرمایش مدارس اصفهان با اعتبار سه برابر استان‌های دیگر در حال اجراست.

وی رویکرد تامین نیروی انسانی و تقویت معیشتی کارکنان اداره کل نوسازی را از دیگر برنامه های در حال اجرا عنوان کرد.

خان محمدی با بیان‌اینکه طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با دستور رییس جمهور در استان با جدیت دنبال می‌شود، افزود: اصفهانی‌ها سرآمد نهضت مدرسه‌سازی و تنها مردمانی هستند که برای نوسازی واحدهای آموزشی سایر نقاط کشور نیز مشارکت فعال دارند.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همچنین از اعتبار ویژه در بودجه ۱۴۰۴ برای نوسازی مدارس فرسوده و درگیر پدیده فرونشست خبر داد.

IMG_20250517_142935_083نیاز فوری به بازسازی ۱۰ هزار کلاس درس در اصفهان

 همچنین مجتبی ملا‌احمدی رئیس هیئت‌ مدیره مجمع خیرین استان اصفهان در این جلسه اظهار کرد: در حالی که مشارکت خیرین در ساخت مدارس اصفهان به ۸۰ درصد رسیده،که مشکلاتی مانند تأخیر در تأمین انشعابات و کمبود نیروی انسانی، تحویل پروژه‌های آموزشی را با اختلال مواجه کرده است.

وی افزود:بر اساس اعلام سازمان نوسازی مدارس، از مجموع ۳۵ هزار کلاس درس در استان اصفهان، حدود ۱۰ هزار کلاس نیازمند تخریب، بازسازی یا نوسازی هستند. 

رئیس هیئت‌ مدیره مجمع خیرین استان اصفهان تصریح کرد:با وجود تلاش خیرین که تنها در سال گذشته حدود ۳.۵ همت (هزار میلیارد تومان) در این حوزه هزینه کرده‌اند، کمبود بودجه و تأخیر در تخصیص اعتبارات، روند بهره‌برداری از مدارس جدید را کند کرده است.

مشکلات انشعابات و معافیت‌های مالیاتی

وی ادامه داد:در حال حاضر، ۸۰ کلاس درس در اصفهان و ۴۵۰ کلاس در سطح کشور آماده تحویل به آموزش و پرورش هستند، اما برخی از این پروژه‌ها به دلیل تأخیر در اتصال انشعابات آب، برق و گاز، بین هشت ماه تا یک سال در انتظار بهره‌برداری مانده‌اند. 

ملااحمدی گفت:مسئولان استانی خواستار معافیت این مدارس از پرداخت هزینه انشعابات، مشابه مصوبه قبلی برای مدارس خیرساز، شده‌اند.

وی اضافه کرد:یکی دیگر از چالش‌های پیش‌رو، نبود نیروی انسانی برای نگهداری و مدیریت مدارس خیرساز است و در بسیاری از موارد، خیرین حاضرند هزینه‌های ساخت را تأمین کنند، اما به دلیل نبود پرسنل خدمات‌رسان، مدارس با مشکلات اجرایی روبه‌رو می‌شوند. 

  • شوخی‌های زننده بهنوش بختیاری در برنامه شام ایرانی بحث‌برانگیز شد!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی