خاطرهانگیزترین لحظهها: اشک ذوق مجری قدیمی در دیدار با دوستانش
بهروز مقدم، مجری پیشکسوت تلویزیون که به دلیل عارضه نخاعی مدتی در بیمارستان بستری بود، اکنون با بهبودی نسبی در خانه به سر میبرد و دیدار اخیر دوستان قدیمیاش باعث اشک شوق او شد.
بهروز مقدم، مجری باسابقه تلویزیون که مدتی به دلیل مشکلات نخاعی در یکی از بیمارستان های تهران بستری بود، حالا به گفته خودش با وضعیت جسمانی بهتری در منزل حضور دارد و از بهبود نسبی حالش احساس خوشحالی می کند.
در روزهای اخیر، نیما کرمی، اقبال واحدی و مجید رهنورد، از اعضای کانون مجریان تلویزیون، با حضور در منزل این پیشکسوت به عیادت او رفتند.
این دیدار با اشک های ناشی از احساسات بهروز مقدم همراه بود و باعث شد خاطرات شیرین همکاری های گذشته و روزهای پر جنب وجوش پشت صحنه های تلویزیونی برای او دوباره زنده شوند. مقدم در این ملاقات از حضور همکارانش تشکر کرد و ابراز قدردانی نمود.
![]()
او همچنین از تمامی مخاطبان و دوستانی که در این مدت از طریق پیام ها و تماس ها پیگیر وضعیتش بودند، صمیمانه سپاسگزاری کرد.
مروری بر فعالیت های حرفه ای بهروز مقدم
مقدم فعالیت خود را از اوایل دهه ۶۰ آغاز کرد و با اجراهای متمایز در برنامه های ترکیبی و مسابقه ای به شهرت رسید. برنامه هایی نظیر «جدی نگیرید» و ویژه برنامه های نوروزی بخشی از آثار شاخص او در دوران فعالیت حرفه ای محسوب می شوند.
سبک اجراهای خاص و منحصر به فرد او، نامش را در میان مجریان مطرح دهه های ۶۰ و ۷۰ قرار داد. هرچند که در سال های اخیر به خاطر تغییرات مدیریتی و برخی مسائل شخصی کمتر در رسانه ها حضور داشته است.
![]()
-
فیلم آوازخوانی مرجانه گلچین و همخوانی با گوگوش / تو از کدوم قصه ای/ نیما شعبان نژاد جلوی دوربین مبهوت شد
ارسال نظر