حمله عربستان و آمریکا به الحشد الشعبی و موکب های اربعین در عراق / حشد: مقرهای ما بمباران شد + عکس شهدا

به گزارش رکنا به نقل ازسایت دیدبان ایران، منابع عراقی بامداد چهارشنبه از حملات موشکی و توپخانه‌ای ارتش سعودی به مواکب و زائران اربعین حسینی در استان کربلا خبر دادند.

وزارت دفاع عربستان سعودی در بیانیه‌ای گفت که با هماهنگی ارتش آمریکا، حملاتی را علیه گروه‌های مقاومت در عراق انجام داده است.

رسانه‌های عربی «صابرین نیوز» و «نایا» گزارش دادند که پایگاه‌های نیروهای سازمان «الحشد الشعبی» در استان‌های بصره، واسط، نینوی و کربلا هدف حملات سعودی-آمریکایی قرار گرفتند.

پیش از این نیز ارتش آمریکا بامداد چهارشنبه تایید کرد که به همراه ارتش عربستان سعودی، حملاتی را علیه پایگاه‌های مقاومت در عراق انجام داده است.

انفجار یک انبار مهمات در جنوب عراق

 

در همین حال منابع عراقی می‌گویند که یک انبار مهمات در نزدیکی یک پایگاه نظامی در استان «بصره» منفجر شده است.

منابع عراقی بامداد چهارشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجارهای متعددی در جنوب این کشور خبر دادند.

الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت

سازمان الحشد الشعبی عراق این حملات را «تروریستی» خواند و اعلام کرد که در نتیجه این حملات، تعدادی از نیروهای این سازمان کشته و شماری دیگر زخمی شدند.

در همین حال، فرماندهی عملیات الحشد الشعبی در استان نینوا اعلام کرد که در حمله به مواضع این نیرو در شمال عراق، ۸ نفر کشته و ۴ نفر دیگر زخمی شدند.

اطلاعات اولیه، این حملات علاوه بر تلفات انسانی، خسارات مادی نیز به تعدادی از مقرهای این سازمان وارد کرده است، تأکید کرد که این حملات «تشدید تنش خطرناک»، «نقض حاکمیت عراق» و «اقدامی علیه نهادهای رسمی امنیتی این کشور» است.

ساعاتی پیش مراکزی در بخش های مختلف عراق هدف حمله قرار گرفت.

پس از این حملات فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) و وزارت دفاع عربستان اعلام کردند که این حملات به صورت هماهنگ میان ریاض و واشنگتن به بخش هایی از عراق و در پاسخ به آنچه حمله پهپادی به مراکز نفتی در شرق سعودی ادعا شده بود، انجام شده است.

افزایش شمار شهدای حشد شعبی به ۱۰ نفر 

حشد شعبی اعلام کرد شمار شهدای ناشی از تجاوز سعودی- آمریکایی به استان نینوی به ۱۰ شهید و ۶ زخمی افزایش یافته است.

تصاویری از شهدای حشد الشعبی پس از حمله مشترک عربستان و آمریکا

تصاویری از شهدای حشد الشعبی پس از حمله مشترک عربستان و آمریکا

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1234365