یک فرمانده سپاه: بازگشت آمریکا به مذاکره به دلیل ترس از ایران است/ ترامپ به دنبال خودنمایی است/ اسرائیل، اولین هدف موشک های ایران بعد از حمله آمریکا
تبلیغات

به گزارش رکنا، یکی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اولویت پاسخ ایران در برابر هرگونه حمله احتمالی از سوی آمریکا گفت: در صورت وقوع چنین رخدادی، اولین هدف موشک های ایران، رژیم صهیونیستی خواهد بود. سردار دقیقی، مشاور پیشین فرمانده سپاه، در مصاحبه ای با شبکه خبری المیادین به مناسبت دهه فجر اعلام کرد که ایران با وجود نداشتن تمایل به جنگ، آمادگی کامل برای مقابله با هر تهدیدی را داراست. وی هشدار داد که این جنگ در صورت آغاز، به یک درگیری منطقه ای تبدیل خواهد شد.

آمادگی بازدارنده و دفاع همه جانبه در برابر تهدیدها

سردار دقیقی با اشاره به ماهیت بازدارنده راهبرد نظامی ایران گفت: «ما تمام تلاش خود را می کنیم تا دشمن به رفتار عاقلانه برگردد و از جنگ افروزی اجتناب کند. با این حال، اگر جنگی تحمیل شود، پاسخ ایران چنان شدید خواهد بود که دشمن نمی تواند ابعاد آن را پیش بینی کند. تمامی پایگاه های آمریکایی در منطقه که در همسایگی کشورمان قرار دارند، در معرض حملات ایران خواهند بود؛ بنابراین دشمن باید این پایگاه ها را تعطیل کند.»

وی افزود که جنگ برای هیچ کس سودی ندارد، اما در صورت ورود دشمن به میدان جنگ، ایران به طور قاطعانه از خود دفاع خواهد کرد. سردار دقیقی همچنین با اشاره به توان نظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: «قدرت موشکی ما در سطح بالایی است و دشمنان به این امر اذعان دارند. در جریان جنگ اخیر تنها بخشی از این توان به نمایش گذاشته شد و پس از آن نیز ایران به تقویت و رفع نواقص موجود پرداخته است.»

ترامپ و سیاست های تبلیغاتی

در بخش دیگری از سخنان خود، سردار دقیقی ضمن اشاره به رفتارهای رئیس جمهور پیشین آمریکا، گفت: «ترامپ به دنبال آن است که از خود در رسانه ها تصویری از موفقیت های سیاسی ارائه دهد، اما ملت ایران به خوبی نسبت به اقدامات و اهداف واقعی او آگاه هستند و تحت تأثیر این نمایش ها قرار نخواهند گرفت.»

تأمین امنیت منطقه بدون نیاز به حضور خارجی

سردار دقیقی در پاسخ به سؤالی درباره امنیت تنگه هرمز و نقش نیروهای نظامی ایران در این منطقه، خاطرنشان کرد: «ایران بر این باور است که امنیت خلیج فارس باید توسط کشورهای منطقه تأمین شود و نیازی به حضور نیروهای خارجی وجود ندارد. توانایی های دریایی و موشکی ایران در راستای تقویت امنیت منطقه و همسایگان است. ما همواره به دنبال روابط مسالمت آمیز و ثبات در منطقه بوده ایم و این را در عمل نیز ثابت کرده ایم.»

ایران؛ قدرتمند در برابر توطئه ها

وی در ادامه به تلاش های مکرر آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: «یکی از سناتورهای آمریکایی اخیراً اذعان کرده که آمریکا بیش از ۴۰ بار برای ایجاد بی ثباتی در ایران تلاش کرده است، اما همه این توطئه ها ناکام مانده اند. ملت ایران نشان داده اند که در برابر این تهدیدها ایستادگی می کنند. بازگشت آمریکا به میز مذاکره، نشانه روشنی از ترس دشمن از قدرت و اقتدار ایران است.»

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات