بانک مرکزی مانع یا خط مقدم تامین ارز در کشور؟
تبلیغات

به گزارش خبرنگار اقتصادی رکنا، رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به مشکلات اخیر در تأمین داروهای وارداتی و شیرخشک‌های رژیمی، اعلام کرد که انتقال ارز برای واردات این اقلام طی ماه‌های اخیر متوقف شده و کمبود آنها مشکلات جدی برای مردم ایجاد کرده است.

مهدی پیرصالحی در توضیح این وضعیت گفت: «در چند ماه گذشته، مشکلات انتقال ارز باعث شد که در مقاطعی با کمبود شیرخشک‌های رژیمی مواجه شویم. در دو ماه گذشته، در زمینه انتقال ارز با مشکلات خاصی مواجه شدیم و عملاً انتقال ارز متوقف شد.»

این در حالی است که محمدرضا فرزین بارها تاکید کرده است که ذخایر ارز و طلای ایران مطمئن است و همچنین بانک مرکزی امروز سه شنبه در خبر نشست کارآفرینان برتر کشور تیتر زده است: «بانک مرکزی در خط مقدم تأمین ارز است»، موضوعی که تضادگویی آشکار میان مسئولان را نشان می‌دهد.

کارشناسان معتقدند که ادامه این وضعیت می‌تواند مشکلات تامین دارو و شیرخشک را تشدید کند و نیاز فوری به هماهنگی بیشتر میان سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی دارد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی