هشدار به  صاحبان سهام عدالت / بر روی هر لینک کلیک نکنید

به گزارش رکنا، مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت گفت: برای هیچ یک از خدمات سهام عدالت نباید مبلغی از سوی سهامداران پرداخته شود یعنی تمام خدمات مربوط به سهام عدالت از جمله پرداخت سود، انحصار وراثت سهام عدالت و موارد مربوط سود سهام عدالت متوفیان رایگان است.

باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت: در ادامه این مقام مسئول می‌گوید: مورد دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که سهامداران نباید به هیچ جایی به شکل حضوری به جزء بانک‌ها و کارگزاری‌های منتخب برای بحث انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث مراجعه کنند و نباید روی هیچ لینکی کلیک کنند و هیچ مدرکی را نباید بارگزاری کنند و در این زمینه باید هوشیاری کامل را به کار گیرند.

او می‌گوید: نکته دیگر این که تمام سهامداران عدالتی که اطلاعات کافی در این حوزه دارند می‌توانند اطلاعات را به سایر افراد بدهند که آنها نیز هوشیار باشند و اصلا در این زمینه می‌توان پویش هر سهامدار عدالت یک رسانه را راه اندازی کرد تا افراد در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1107698
  • کشف گاف‌هایی در سریال «یل» که تا ثانیه‌ها بعد از دیدنش با خودتان می‌گویید «مگه میشه مگه داریم؟!»+ویدیو