فردا گرمترین هفته تابستان 1401 آغاز می‌شود / پیش بینی ثبت رکورد جدید در مصرف برق

به گزارش رکنا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل هوشمندسازی توانیر گفت: از فردا علاوه بر آغاز روز‌های کاری، به طور متوسط روزی یک درجه دمای هوا افزایش می‌یابد که مصرف برق را زیاد می‌کند.

هادی مدقق افزود: پیش بینی می‌شود که هفته آینده، به طور ویژه در دو روز پایانی آن، گرم‌ترین روز‌های تابستان امسال باشد و حتما رکورد جدیدی در مصرف برق ثبت خواهد شد.

او تاکید کرد: امروز شاهد تعطیلی بخش‌های خدماتی و ادارات هستیم، اما مصارف صنایع و بخش کشاورزی به علت جا به جایی بار ناشی از مدیریت مصرف برق، در روز‌های تعطیل نیز در مدار است و از تمامی مصرف کنندگان به طور ویژه مشترکان خانگی و تجاری و دانشگا‌ه‌ها، درخواست داریم که همکاری لازم را با صنعت برق داشته باشند.

همچنین به گفته مهدی درفشیان، مدیر مرکز بار و انرژی صنعت برق، با ادامه دار بودن افزایش دمای هوا، امکان حفظ نشدن منابع نیروگاه‌های برق آبی تا پایان تابستان وجود دارد.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 804001
  • ۶ میلیون تومان پول وسایل اتاق عمل در بیمارستان دولتی از جیب بیمار / بیمه کجای ماجرای درمان بیماران است؟ + فیلم