یوسفی: کمیسیون تلفیق وام ازدواج و فرزندآوری را به بودجه اضافه می‌کند / اختصاص 100 هزار میلیارد تومان برای اشتغال

به گزارش خبرنگار رکنا، مجتبی یوسفی، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه، با اعلام اینکه دولت در لایحه بودجه پیشنهادی، به موضوعاتی چون وام ازدواج و فرزندآوری توجه کافی نشان نداده است، تأکید کرد: کمیسیون تلفیق این موارد را به صورت جدی در بودجه سال آینده لحاظ خواهد کرد. به گفته وی، کمیسیون مصمم است با اختصاص بودجه مناسب، از جوانان و خانواده‌ها حمایت کند.

نماینده مردم اهواز در مجلس دوازدهم از رویکرد کمیسیون متبوع خود در قبال لایحه بودجه پیشنهادی دولت سخن گفت و اعلام کرد: کمیسیون تلفیق قصد دارد با اضافه کردن مواردی مهم، از جمله وام ازدواج، وام اشتغال و تسهیلات فرزندآوری، لایحه را تقویت کند. این موضوعات از دغدغه های اصلی ما هستند و از کنارشان بی تفاوت نمی‌گذریم.

یوسفی با اشاره به اینکه دولت در لایحه پیشنهادی خود به این موضوعات توجه کافی نداشته است، گفت: بحث وام ازدواج، اشتغال و فرزندآوری بخشی از این‌ها را دولت در لایحه پیشنهاد نداده است. این مسئله در سال جاری هم اتفاق افتاد و متأسفانه شاهد کم‌توجهی دولت بودیم.

وی با بیان این که" کمیسیون تلفیق مصمم است این نقیصه را جبران کند" اظهار داشت: عدد را نمی‌دانم ولی قطع به یقین نظر کمیسیون تلفیق بر این است که حتماً وام ازدواج، وام فرزندآوری و وام اشتغال که ۱۰۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده برای حوزه اشتغال در بودجه بیاورد.

یوسفی در پاسخ به سوالی درباره جزئیات این طرح‌ها گفت: کمیسیون تلفیق با بررسی دقیق شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور، تلاش خواهد کرد تا با اختصاص بودجه مناسب، زمینه را برای حمایت از جوانان، ایجاد اشتغال و تشویق به فرزندآوری فراهم کند. ما معتقدیم که این مسائل از اولویت‌های اصلی کشور هستند و باید به آن‌ها توجه ویژه‌ای شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق در پایان تأکید کرد: کمیسیون تلفیق با جدیت پیگیر این موضوعات خواهد بود و امیدواریم با همکاری دولت و سایر نمایندگان مجلس، بتوانیم لایحه‌ای جامع و کارآمد را به تصویب برسانیم که به بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور کمک کند.

اخبار تاپ حوادث