هشدار جدی سازمان سنجش به داوطلبان ورود به دانشگاه ها: فروش صندلی دانشگاه در فضای مجازی کذب است + صوت
تبلیغات

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، علیرضا کریمیان، مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، در گفت‌وگو با رکنا درباره ادعای «فروش صندلی دانشگاه» توضیح داد: ورود به دانشگاه فقط از مسیر ثبت‌نام در سازمان سنجش انجام می‌شود؛ حتی پذیرش‌های بدون کنکور نیز سازوکار مشخص و رسمی دارند. به‌جز دانشگاه آزاد که فرآیند آن از طریق مرکز سنجش همان دانشگاه انجام می‌شود، هیچ دانشگاهی امکان پذیرش دانشجو خارج از مسیر سازمان سنجش را ندارد و اساسا چیزی به نام گرفتن صندلی توسط خود دانشگاه وجود ندارد.

وی تاکید کرد: از نظر قانونی و رسمی، فروش صندلی دانشگاه کاملا غیرممکن است و سازمان سنجش بارها با انتشار اطلاعیه نسبت به این موضوع هشدار داده است. حتی اخیرا رئیس سازمان نیز صراحتا اعلام کرده خانواده‌ها و داوطلبان نباید فریب شبکه‌های شیادی و کلاهبرداری را بخورند؛ چون هیچ دانشگاهی نمی‌تواند فردی را بدون معرفی سازمان سنجش یا طی مراحل آزمون بپذیرد. تمام این ادعاها کذب است و صرفا با هدف کلاهبرداری مطرح می‌شود.

کریمیان با اشاره به حساسیت آزمون سراسری و رقابت بالا در رشته‌های پرطرفدار گفت: همین فشارها باعث سوءاستفاده برخی افراد سودجو می‌شود؛ اما در نهایت این خانواده‌ها و داوطلبان هستند که متضرر می‌شوند و هیچ امکانی برای تحصیل آنها فراهم نخواهد شد و تنها پشیمانی باقی می‌ماند. اگر هم کسی به این هشدارها توجه نکند و متضرر شود، ناچار است از مسیر قضایی برای احقاق حق خود اقدام کند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش افزود: تمام موارد شناسایی‌شده از طریق مرکز حراست و حفاظت آزمون سازمان سنجش به پلیس فتا و مراجع قضایی گزارش می‌شود و همچنین برای معاونت پیشگیری قوه قضائیه ارسال خواهد شد. آنچه بیش از همه اهمیت دارد، افزایش آگاهی داوطلبان و خانواده‌هاست تا وارد این شبکه‌ها نشوند و فقط از مسیر قانونی و تعریف‌شده، مانند سایر داوطلبان، در فرآیند پذیرش دانشگاه شرکت کنند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی