فروش مواد مخدر گل در فضای مجازی/ والدین مراقب فرزندان خود باشند

به گزارش رکنا، سرهنگ محمد بخشنده رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ گفت: با توجه به گستردگی فضای مجازی متاسفانه در برخی از مواقع شاهد هستیم که افراد سودجو و خرده فروشان در این فضا اقدام به خرید و فروش مواد مخدر از نوع گل می‌کنند.
وی در ادامه با اشاره به دستگیری یک باند که در فضای مجازی دست به فروش ماده مخدرگل می‌زدند و کشف سه کیلوگرم گل از مخفی گاه آن‌ها اضافه کرد: متاسفانه مصرف گل در بین جوانان و نوجوانان افزایش پیدا کرده و در کاهش این تقاضا خانواده‌ها نقش موثری می‌توانند داشته باشند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با توجه به اینکه فضای مجازی می‌تواند برای نوجوانان و جوانان خطرآفرین باشد گفت:خانواده‌ها برای اینکه مراقب فرزندان خود باشند، از در اختیار گذاشتن گوشی‌های تلفن همراه مخصوصا نوجوانان خودداری کنند.
وی افزود: اگر خانواده‌ها قصد دارند گوشی تلفن همراه در اختیار نوجوانان قرار دهند توصیه می‌کنیم گوشی خود را برای ساعات مشخص به آن‌ها بدهند و یا یک سری اپلیکیشن‌ها روی تلفن همراه فرزندانشان نصب کنند تا بتوانند آن‌ها را تحت نظر داشته باشند.
بخشنده گفت: درصورتی که مأموران پلیس نوجوانان را در حین مصرف یا خرید ماده مخدر گل مشاهده و دستگیر کنند در چهارچوب ضوابط و قواعد این افراد بدون اینکه بازجویی شوند و یا اینکه راهی بازداشتگاه شوند به کانون معرفی تا برای بازگرداندن سلامتی آن‌ها تلاش شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 482479
  • قتل پسر 18 ساله در ارومیه / فیلم گفتگو با دایی مانی