به گزارش رکنا، پسر زندانی که 10 سال قبل در جریان یک نزاع خیابانی مرتکب قتل شده و به قصاص محکوم شده بود با رضایت خانواده مقتول از کابوس مرگ رهایی یافت. رسیدگی به این پرونده از سال 90 به‌دنبال درگیری خونین بین دو پسر جوان در یکی از روستاهای نظرآباد شروع شد. در این درگیری پسری 23 ساله به قتل رسید و متهم با ردیابی‌های پلیس شناسایی و دستگیر شد.

متهم 22 ساله ضمن اعتراف به قتل گفت: اختلاف ما به خاطر تأمین آب مزرعه‌های کشاورزی بود. روز حادثه دوباره سر همین موضوع با هم درگیر شدیم و با جاروی مخصوص زمین کشاورزی او را زدم که مجروح شد و از ترس پا به فرار گذاشتم اما وقتی فهمیدم باعث مرگ او شده‌ام خیلی پشیمان شدم من قصدم قتل نبود.

این متهم پس از اعتراف در دادسرا و پس از بازسازی صحنه جنایت به زندان منتقل شد. متهم پس از محاکمه در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز باتوجه به درخواست اولیای دم به قصاص نفس محکوم شد؛ تا اینکه پس از 10 سال سرانجام با میانجیگری ریش سفیدان محله، پدر و مادر مقتول حاضر شدند او را فقط به خاطر رضای خدا و بدون هیچ قید و شرطی ببخشند.

بدین ترتیب این پرونده به شعبه ششم اجرای احکام منتقل شد و قاضی نریمانی پس از دریافت رضایت اولیای دم این پرونده را تکمیل کرد و به دادگاه کیفری فرستاد تا متهم این بار از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه بایستد.

 نگاه کارشناس/قاضی نریمانی رئیس شعبه ششم اجرای احکام دادگستری کرج

متأسفانه احساس خشم در انسان نیروی عجیبی تولید می‌کند که باعث چیره شدن احساس بر عقل و سلب اختیار از انسان می‌شود که همین موضوع می‌تواند باعث رخ دادن اتفاقات جبران‌ناپذیری شود. اغلب متهمان در دادگاه عنوان می‌کنند که «به قدری عصبانی بودم که نمی دانستم چه کار می‌کنم»؛ یا «خشم و غضب من را کور کرد» اما بعد از حادثه نیز بلافاصله پشیمان و دچار عذاب وجدان می‌شوند و می‌گویند چرا چنین کردم؟!... اى کاش بر خودم مسلّط بودم.

بی‌تردید اگر ما بتوانیم در زمان عصبانیت و خشم خودمان را کنترل و هیجانات‌ آنی را مدیریت کنیم و به انتقامجویی دست نزنیم در پناه لطف خداوند قرار گرفته و دچار پشیمانی نمی‌شویم. کنترل خشم مهارت مهمی است که از کودکی باید آموخت. این مهم باید از سوی والدین مورد توجه قرار بگیرد. بسیاری از قتل‌های خیابانی به‌دنبال نبود همین مهارت مهم رخ می‌دهد.

کدخبر: 716371 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟