کشف ۱۵۰ میلیارد ریال لوازم یدکی احتکار شده در شهرستان بهارستان
رکنا: فرمانده انتظامی غرب استان تهران از کشف ۲۷۵ هزار قلم لوازم یدکی احتکار شده به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال در شهرستان بهارستان خبر داد.
سرهنگ محسن خانچرلی اظهار داشت:در پی کسب خبری مبنی بر دپو انواع لوازم یدکی در یکی از شهرکهای صنعتی شهرستان بهارستان، تحقیقات نامحسوس پلیس Police آگاهی در این زمینه آغاز شد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران تصریح کرد: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی پس از شناسایی محل دپو لوازم یدکی با هماهنگی مقام قضائی به محل اعزام شدند.
وی تصریح کرد: در بازرسی از محل ۲۷۵ هزار قلم انواع لوازم یدکی احتکار شده از قبیل: دیسک صفحه کلاج، روغن موتور، کمک فنر، سیبک و ... کشف و محل دپو نیز پلمب شد.
فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی لوازم احتکار شده را ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی معرفی شد.
-
اعدام ۲ جاسوس صهیونیست / جزئیات کامل فیلم اعتراف امید بهزاد و پوریا صفوت