تبلیغات

سرهنگ غلامرضا بزی فرمانده انتظامی شهرستان نیکشهر گفت: در پی گزارش یک فقره زورگیری مسلحانه در یکی از روستاهای حوزه استحفاظی شهرستان نیکشهر با توجه به حساسیت موضوع تیمی از پلیس آگاهی برای بررسی موضوع وارد عمل شد.

وی افزود: در بررسی اظهارات مالباخته که متصدی یک مغازه سوپر مارکت است مشخص شد سه سرنشین جوان یک دستگاه پژو 405 فاقد پلاک با تهدید یک قبضه کلت کمری مبلغ 600 هزار ریال وجه نقد و یک دستگاه تلفن همراه هوشمند وی را زورگیری و با سرعت متواری شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان نیکشهر تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با توجه به اظهارات مالباخته و به سرنخ های بدست آمده یکی از افراد زورگیر را شناسایی و با هماهنگی هماهنگی مقام قضائی دستگیر کردند.

وی عنوان کرد: متهم جوان که فردی سابقه دار است در بازجوئی های به عمل آمده به زورگیری با همدست 2 تن از دوستانش اعتراف کرد.

سرهنگ بزی خاطر نشان کرد: تحقیقات برای دستگیری همدستان متواری متهم و کشف دیگر جرائم احتمالی آنان ادامه دارد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 421816
  • لوه کباب یک غذای لذیذ و خوشمزه + فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات