انهدام باند سارقان مسلح و گروگانگیر در سیستان و بلوچستان
رکنا: فرمانده انتظامی استان سیستان وبلوچستان از انهدام باند سارقان مسلح و گروگانگیر، دستگیری 8 نفر، توقیف 2 خودرو و کشف مقادیری سلاح و مهمات خبر داد.
به گزارش رکنا، سردار محمد قنبری گفت : باهدف کنترل محورهای مواصلاتی استان، مأموران پلیس Police عملیات ویژه مبارزه با مواد مخدر Drugs شهرستان" خاش " هنگام اجرای عملیات کمین رزمی به 2دستگاه خودروی پژو که یکی از آنها نیز فاقد پلاک جلو بود مشکوک شدند.
وی افزود: مأموران پس از توقیف و بازرسی از این خودروها تعداد 2 قبضه سلاح کلت کمری و 6 گلوله جنگی را کشف کردند.
سردار قنبری ابراز داشت: در تحقیقات اولیه مشخص شد که تعداد 3 نفر ازاین متهمان در یک پرونده آدم ربایی مربوط به گذشته دست داشته اند که در این عملیات در چنگال قانون Law گرفتار و بلافاصله شناسایی شدند.
این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: تحقیقات برای شناسایی کامل سایر متهمان ادامه دارد.
سردار قنبری گفت: متهمان به همراه اقلام کشف شده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
-
فیلم از بازی بارسلونا و چلسی / روزی که داور به بارسا کمک کرد!