اعتراف 6 قاتل به کشتن پزشک اطفال و یک زن خانه دار در رشت
رکنا: کارآگاهان پلیس آگاهی گیلان عاملان قتل یک پزشک اطفال و یک زن خانه دار را که در دو حادثه جداگانه کشته شده بودند در کمتر از 48 ساعت دستگیر کردند.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ رحیم شعبانی، رئیس پلیس Police آگاهی استان گیلان در تشریح این دو پرونده به باشگاه خبرنگاران گفت: در پی مراجعه فرزند دکتر حسین بلوری، متخصص اطفال مبنی بر ناپدید شدن این پزشک Doctor گیلانی موضوع در دستور کار پلیس آگاهی این استان قرار گرفت و مشخص شد که وی از 10 روز قبل به طرز مرموزی ناپدید شده است.وی با اشاره به اینکه این پزشک ۵۸ ساله اهل رودبار و در یکی از بیمارستانهای قزوین مشغول به کار بود، افزود: با پیجویی مأموران آگاهی و تحقیقات پلیسی۵ قاتل The Murderer این پزشک در رشت شناسایی و دستگیر شدند.
در ادامه مشخص شد پزشک از سوی مردی 25 ساله که از آشنایان دکتر بوده و قول معاملهای سنگین در خصوص ثبت اختراعش را داده بود به قتل Murder رسیده است.
قاتلان پس از دریافت خودروی ۴۰۰ میلیون تومانی و ۴۰۰ میلیون تومان پول نقد از این پزشک، وی را با تزریق مواد شیمیایی به قتل رسانده و در محوطه یک خانه روستایی دفن کردند.
پرونده دیگر نیز متعلق به قتل زنی 55 ساله در محله آج بیشه رشت بود که در این رابطه مردی 60 ساله به جرم Crime سرقت Stealing و قتل دستگیر شد. وی با بیان اینکه متهم به قتل دارای سابقه کیفری است، گفت: وی سهشنبه در لنگرود دستگیر شد و به قتل اعتراف کرد.رئیس پلیس آگاهی اعلام کرد: مرد 60 ساله اقرار کرد پس ازسرقت طلاهای این زن وقتی با مقاومتش روبهرو شده با مشت به صورتش ضربه زده و پس از آن وی را خفه کرده است.
-
فیلم/ ریسکی که جام جهانی را به آلمان رساند / پنالتی تاریخی برمه مقابل آرژانتین