اولین جلسه رسیدگی به پرونده وحید مظلومین معروف به سلطان سکه و 17 نفر از متهمین پرونده اخلال در بازار Store سکه و ارز صبح امروز در شعبه دوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی در دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی Judge حجت الاسلام سیداحمد زرگر آغاز شد.

رئیس دادگاه در اظهارات ابتدایی خود در شروع جلسه قرائت کیفرخواست متهمان از نقش منفی بانک مرکزی در ایجاد مفاسد مربوط به بازار سکه و ارز انتقاد کرد و گفت: نظارت بر صرافی‌ها وظیفه ذاتی بانک مرکزی است که در دستورالعمل این بانک وجود دارد و چنانچه بانک مرکزی براساس آنچه در قانون Law مشخص شده است بر صرافی‌ها نظارت می‌کرد یقینا امروز شاهد تشکیل اینگونه دادگاه‌ها نبودیم.

وی با تصریح براینکه این وظیفه بانک مرکزی رها و سبب بروز مشکلات برای کشور شده است، افزود: اگر بانک مرکزی صرافی‌ها را متوجه حدود وظیفه و کارهای قانونی و غیرقانونی می‌کرد اتفاقات این چنینی نمی‌افتاد.

قاضی زرگر در ادامه با اشاره به اینکه اقتصاد اساس کار کشور را تشکیل می‌دهد، گفت: اگر اتحادیه‌ها و بانک مرکزی فعالان اقتصادی را آموزش ندهند و بر آنها نظارت نکنند بازهم شاهد این مسائل خواهیم بود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 414687
  • حضور عراقچی در پیاده‌ روی اربعین

اخبار تاپ حوادث