این شهردار به دستور رئیس جمهور طلاهای همسرش را فروخت! + عکس
کدخبر:
405582
لینک کپی شد
حوادث رکنا: شهردار شهر ریزه ترکیه بنا به دستور اردوغان، تمام طلاهای همسرش را فروخت.
کدخبر:
405582
لینک کپی شد
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، شهردار شهر ریزه ترکیه درپاسخ به فراخوان اردوغان برای فروش ارز وطلا در بازار Store به منظور کاهش قیمت ارز خارجی، طلاهای همسرش را فروخت.
درگیریهای سیاسی، حملات تروریستی و تحولات ترکیه در سال های اخیر همواره درصدر خبرگزاریهای جهان قرار داشته است، اما آنچه باعث نگرانی سرمایهگذاران شده وضعیت اقتصادی این کشور است. یکی از مهمترین اشکالات اقتصادی این کشور افزایش کسری حسابجاری آن است. اوضاع سیاسی این کشور نیز تعریف چندانی ندارد؛ شرایطی که باعث شده سیاستهای اقتصادی تحت تأثیر خواستها و اولویتهای سیاستمداران این کشور قرار داشته باشد.
-
فیلم / «به مادرم بگویید مرا عفو کند...» / آخرین ویدئوی دلخراش مهاجر افغان پیش از مرگ در بیابان نیمروز / قربانیان تشنگی در مسیر ورود غیرقانونی به ایران
این کشور نامسلمان میره طلا میفروشه برای رئنق اقتصادیشون
برای ما هم که یه کشور مسلمونیم (مثلن )میرن کیلو کیلو طلا میخرن و جمع میکنن که اقتصاد کشورش با مخ بخوره زمین