صدور کیفرخواست برای مهرداد میناوند !
حوادث رکنا: شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه، کیفرخواست قرار جلب به دادرسی پرونده مهرداد میناوند بازیکن اسبق پرسپولیس را صادر کرد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، علیرضا مشهدیزاده وکیل مدافع مهدی رحمتی با اعلام این خبر گفت که پرونده مهرداد میناوند با شکایت رحمتی دروازهبان استقلال Esteghlal تهران و به اتهام توهین تشکیل شده است.
به گفته این وکیل دادگستری، پرونده شکایت رحمتی از میناوند با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده اما هنوز زمان رسیدگی تعیین نشده است.
به گزارش تسنیم، شهریور سال 1396 بود که مهرداد میناوند در یک برنامه زنده تلویزیونی اظهاراتی را درباره سیدمهدی رحمتی کاپیتان تیم فوتبال استقلال تهران مطرح کرد که این موضوع با واکنش رسمی باشگاه استقلال و شخص رحمتی همراه شد و ماجرا نیز بازتاب زیادی در شبکههای اجتماعی داشت.
به دنبال آن، رحمتی با مراجعه به دادسرای فرهنگ و رسانه از میناوند شکایت کرد.
-
فیلم / دیدار با دو کودک بازمانده از حمله به خانه مسکونی در قشم / پدر و مادر و برادرش آسمانی شدند